osmijeh od uha do uha

Monika Kravić - hrabra kombinacija u izlasku na zagrebačku izložbu

Zvonimir Ferina
Izložba fotografija Johna Pavlisha, čija su inspiracija ovaj put bile žene iz domaćeg celebrity svijeta koje su mu pozirale bez šminke, privukla je brojna poznata imena.

Jelena Rozga, Jelena Veljača, Tihana Harapin Zalepugin, Anamarija Brkić, Iva Radić, Judita Franković, Ljupka Gojić Mikić, Sara Renar, Ana Radišić i Antonija Matković bile su gošće na sinoćnjem otvorenju samostalne izložbe fotografa Johna Pavlisha pod nazivom 'Beauty Within' koja je postavljena u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar. Ove su dame i same stale pred Pavlishev fotoobjektiv, i to bez make up-a i stilizirane kose, naoružane samo osmjesima.

Među prvima koji su došli razgledati ovu zanimljivu izložbu su i Petra Kurtela, Mara Bratoš,  Nikša Kušelj, Petar Cvirn, dvojac  eNVy room, Monika Kravić, Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Đurđa Tedeschi, Boris Banović, Iva Majoli i brojni drugi.

Svojim su modnim iskoracima sinoć oduševile sve dame i bilo je jasno da su se posebno brižno dotjerale za ovaj izlazak, a među njima se pojavila i Monika Kravić koju nakon razvoda od Marija Mamića ne viđamo često na javnim događanjima. Došla je u kariranom kombinezonu, čipkastoj bijeloj košulji i špic salonkama s uzorkom leoparda te je privukla nemalo pozornosti.

Zvonimir Ferina

Ljupka Gojić Mikić

Zvonimir Ferina

Monika Kravić

Zvonimir Ferina

Ljupka Gojić Mikić i Jelena Rozga

Zvonimir Ferina

John Pavlish, Amarie, Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Kristina Bangoura

 

Zvonimir Ferina

Antonija Matković Šerić

Zvonimir Ferina

Zvonimir Ferina

Iva Majoli i Borna Kotromanić

Zvonimir Ferina

Ana Radišić

Zvonimir Ferina

Monika Kravić, Martina Podgorski, John Pavlish i Mirna Maras

Zvonimir Ferina

Ana Vučjak i Petar Cvirn

Zvonimir Ferina

Nina Mia Čikeš

Zvonimir Ferina

Amarie

Zvonimir Ferina

eNYy room

 

Zvonimir Ferina

Iva Radić, Amarie, Ljupka Gojić Mikić, Jelena Veljača i Tihana Harapin Zalepugin, John Pavliš, Jelena Rozga, Ana Radišić, Antonija Matković Šerić, Sara Renar, Judita Franković.jpg

'Serijom od deset crno-bijelih portreta želio sam ispričati intimnu priču, ne samo ovih deset dama nego i svakoga od nas ponaosob. Sa svih strana obasipaju nas idealiziranim, stiliziranim i retuširanim prikazima poznatih osoba gdje se, u potrazi za savršenstvom, često iz vida gubi njihova prava osobnost. Čvrsto sam uvjeren da istinska ljepota dolazi iznutra, iz svijesti o tome tko smo doista', rekao je John Pavlish na otvorenju.