NOVI ŽIVOT

Monika Kravić tulumari dok njezin bivši suprug planira vjenčanje

Vikend uoči vjenčanja Marija Mamića i Tije Jurčić, Mamićeva bivša supruga zabavljala se s prijateljicama u zagrebačkom noćnom klubu.

U nedjelju navečer Instagram profile domaćih ljepotica preplavile su fotografije iz noćnog izlaska. Neobičan dan za noćni provod nije predstavljao problem poznatim damama – u glazbi, plesu i druženju uživale su, među ostalim, Sandra Perković, Monika Kravić, Aleksandra Dojčinović i Nives Čanović.

Party #sunday #clubbing #nedjeljomuveceridemudisco @sanja.celikovic.7

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Najviše pogleda bilo je uprto u 34-godišnju Moniku Kravić. Naime, novine i portali posljednjih su dana preplavljeni najavom vjenčanja njezina bivšeg supruga Marija Mamića i 32-godišnje Tije Jurčić. Poznato je da će par, koji je u vezi posljednjih godinu dana, bračne zavjete izmijeniti idućeg vikenda.

Happy BDay #HappyBirthday #GirlThing #LeiLouGirls #Love #Celebrate #IJK40h2o #FunDaySunday

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Sportski menadžer od Monike i djece odselio je krajem kolovoza prošle godine, a nedugo nakon toga započeo je ljubavnu priču s Tijom. Monika se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti, no, čini se kako je bračni brodolom konačno u potpunosti prebrodila. Odjevena u crnu svilenu haljinu, zgodna Monika naprosto je blistala u društvu prijateljica, potvrdivši time tezu da su ženska druženja najbolji lijek za podizanje raspoloženja.

Linker
18. travanj 2024 08:11