Radio Enter Zagreb
Radio Enter Zagreb

Party u gradu

Monika Kravić u izlasku: Tako jednostavno, a efektno

Puloverom na jedno 'zabundano' rame, koji drugo rame ostavlja potpuno otvoreno, Monika Kravić je jednostavnom stajlingu dala osobni pečat koji se pamti.

Bivša voditeljica Monika Kravić bila je jedna od najzapaženijih posjetiteljica koje su uveličale party u povodu četvrtog rođendan radija Enter Zagreb, čiji su program vodila poznata radijska imena Ivan Vukušić i Aleksandra Milinković. Nazočne je zabavljao pjevač Damir Kedžo, a party se zahuktavao uz setove Joe2Shinea i Vanillaz.

Monika Kravić za ovu je prigodu odabrala jednostavnu modnu kombinaciju koju su iz gomile izdvajale zlatne štikle, a osobito bijeli pulover na jedno rame. Uz to je nosila poderane skinny traperice koje su vrući trend koji ne jenjava već niz modnih sezona.

Odabrala je i upadljive zlatne naušnice, te diskretnu narukvicu. Svoje je prepoznatljive kovrčice pustila da slobodno i nestašno uokviruju njezino lice i padaju niz ramena, a osobito se potrudila oko malo teže šminke koja joj odlično pristaje, osobito kad su u pitanju kasnovečernji izlasci.

Radio Enter Zagreb

Monika Kravić

 

Radio Enter Zagreb

Filip Dizdar i Anita Frtalić

Radio Enter Zagreb

Aleksandra Milinković, Marin Čveljo, Anita Frtalic, Ivan Vukušić

 

Radio Enter Zagreb

Zsa i Zsa i Damir Kedžo

 

Radio Enter Zagreb

Joe2Shine

 

Radio Enter Zagreb

Vanillaz