Luka Nižetić / Instagram
ODMOR IZ SNOVA

Morska idila: Savršena fotografija poznate glumice i pjevača na luftićima, ali nije sve prošlo 'glatko'

Da je za savršenu fotografiju na Instagramu potrebno mnogo truda nije nikakva novost: brojni blogeri pokazali su da se iza svega skriva ozbiljan rad, a da nije nimalo lako sada su demonstrirali i glumica Nataša Janjić te pjevač Luka Nižetić.

Poznati Splićani već neko vrijeme zajedno uživaju u ljetovanju. Nakon druženja u Splitu, produžili su na Vis. Naime, Luka je prije četiri godine otvorio bistro Fabrika u Komiži pa ljeta većinom provodi na otoku, a ove godine je svoju ponudu proširio na Fabrika concept store.

Ipak, uvijek nađe vremena za druženje s prijateljima i dobru zabavu. On i Nataša također nisu odoljeli luftićima kakvi su must have već par sezona, a iako se radi o običnom napuhancu - nije ga nimalo lako "ukrotiti" na morskim valovima.

I dok na prvi pogled sve izgleda savršeno, barem sudeći prema fotografiji koju je na svojem profilu objavio Luka, Nataša je svima otkrila da je za takvu morsku fotografiju bilo potrebno mnogo truda - i smijeha.

I dok ona uživa daleko od Zagreba i u društvu prijatelja, šuška se kako je njezinoj vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem došao kraj, barem privremeno. Nataša napise još uvijek nije komentirala, ali ljudi bliski glumici, kako piše Jutarnji list, otkrili su da se par odlučio odvojiti na neko vrijeme i svatko otići svojim putem.

Linker
23. travanj 2024 11:22