Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
'što se peče u pećnici?'

Mračni dani su iza njih: Nakon bolnog pobačaja, glumica iz popularne TV serije objavila radosnu vijest

Početkom godine glumica poznata po ulozi u seriji 'Slatke male lažljivice' progovorila je o teškoj 2018. godini i priznala da je imala spontani pobačaj. Pet mjeseci nakon toga objavila je sretne vijesti i privatni razlog za slavlje!

Glumica Shay Mitchell (32) ostavila je padove iza sebe i objavila sretne vijesti. Nakon pobačaja kojeg je doživjela prošle godine, s dečkom Matteom Babelom u iščekivanju je prve bebe.

"Znači li ovo da sada mogu voziti u traci rezerviranoj za više osoba?", napisala je na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u toplesu s trudničkim trbuhom. Vijest o trudnoći objavila je i u YouTube videu.

"Nešto se peče u pećnici, a nije pizza! Nadnaravan je osjećaj znati da drugo biće raste u tebi. Svi su očekivali s nestrpljenjem objavu o trudnoći i više mi se nije dalo nositi široke majice", kazala se glumica najpoznatija po ulozi Emily Fields u američkoj TV seriji "Slatke male lažljivice".

Shay Mitchell
Shay Mitchell out and about, New York, USA - 18 Aug 2017, Image: 346415155, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

Kazala je kako se jako vesele roditeljstvu te da je u posljednjih šest mjeseci puno naučila o sebi i o majčinstvu. Kraj 2018. godine za nju je bio ispunjen teškim i mračnim danima, no potpora obožavatelja na društvenim mrežama pružila joj je dodatnu snagu.

"Vaše poruke podrške pomogle su mi da prebrodim gubitak djeteta mojih snova i nadanja", kazala je.

Linker
19. travanj 2024 00:54