kim gostuje na Kimmel Live TV showu
 Profimedia, TEMP Rex Features
Mnoge već brine

Na Kim Kardashian se baš vidi koliko je smršavjela

Novu figuru je reality zvijezda Kim Kardashian West predstavila na lansiranju svog novog parfema KKW Fragrance - mnoge je ostavila u čudu i nevjerici izgledom u tajicama i topu.

Drastično kraća kosa i top koji više otkriva nego skriva očigledan su pokazatelj da je slavna poduzetnica sretna krajnjim rezultatom svojih odricanja od hrane, odnosno samokontrole. I dok ona na društvenim mrežama objavljuje svoje nove fotografije, neki od njezinih pratitelja su zabrinuti za njezino stanje na vagi. Najzabrinutija za nju je sestra Kendall Jenner koja joj javno napisala da Kim ništa ne jede, dok je sestra Khloe izjavila da nikada nije vidjela nikoga tko tako dobro izgleda... Kim je pak bila sasvim zadovoljna njihovim pretjeranim laskanjem.

Reality zvijezda je tako započela razgovor u kojem su razgovarale o tjelesnim proporcijama i hvalile se svojim mršavim tijelima, a izrazima poput anoreksije dali su pozitivan kontekst što je razljutilo njezine pratitelje.

Kim Kardashian
'Jimmy Kimmel Live' TV show, Los Angeles, USA - 30 Jul 2018, Image: 380275284, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features


Kim Kardashian
'Jimmy Kimmel Live' TV show, Los Angeles, USA - 30 Jul 2018, Image: 380275247, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
kim gostuje na Kimmel Live TV showu

'Kad ovo gledam dođe mi da svoj telefon bacim u svemir od bijesa', komentirala je jedna od pratiteljica dok su se negativni komentari zbog nepromišljenih izjava bivše starlete nizale poput lavine. 'Žalosti me ovaj video, kada Kim zahvaljuje sestrama na komplimentu, a one govore da izgleda anoreksično, pa zar ne zna da je ona mnogima uzor i da je taj poremećaj ozbiljan problem', dodala je ljutita druga obožavateljica.

Kim Kardashian is dress in all black as she  arrives at the Jimmy Kimmel Live studio for an appearance on the show in Los Angeles, CA. 

The reality star also interacted with some of her fans as she made her way to the studio.

Pictured: Kim Kardashian
Ref: SPL5013268 300718 NON-EXCLUSIVE
Picture by: Cathy Gibson / SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights
Cathy Gibson / SplashNews.com

Nakon prvog porođaja Kim je brzo vratila svoju prijašnju liniju, riješivši se 20 suvišnih kilograma. U tome joj je pomogla Atkinsova dijeta. Prema njoj, treba povećati količinu proteina (meso, riba, jaja, povrće, sir), a smanjiti količinu ugljikohidrata (kruh, kava, šećer, žitarice).

The queen slaying the streets #kimkardashian #kimkardashianwest

Objavu dijeli KARDASHIANS/JENNERS (@kuwtkjendolls)

Kim je priznala da sada ima - 54 kilograma!

Linker
15. travanj 2024 03:25