Dijete je tu

Na kraju balade: Irina i Bradley bez problema postigli dogovor

Santa Monica, CA - Bradley Cooper and Irina Shayk leave a birthday party with their little firefighter Lea in Santa Monica. The Russian supermodel makes simple stylish in a black v-neck top with a floral print dress and matching black flats, for her outing with loved ones ahead of Thanksgiving.
Pictured: Bradley Cooper, Irina Shayk, Lea De Seine Shayk Cooper
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 397591344, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Mnogi se obožavatelji glumca Bradleya Coopera i ruske manekenke Irine Shayk još uvijek nadaju da će se pomiriti kao par, a Rusi čak i na Instagramu napadaju Lady Gagu da ga vrati njihovoj zemljakinji. No taj film - nećemo gledati, jer u javnost su procurile informacije o tome da su postigli dogovor oko skrbništva nad zajedničkim djetetom.

Dok su još bili u ljubavnoj vezi, moglo se čuti da se Bradley Cooper (44) i Irina Shayk (33) prepiru oko toga gdje će živjeti. On je htio biti u Los Angelesu, ona u New Yorku. No, sagi je naposljetku došao kraj i popustio je Bradley koji seli u Veliku jabuku. Djelić je to samo dogovora bivšeg para o zajedničkom skrbništvu nad njihovom kćeri Leom de Seine Shayk Cooper.

Kako pišu američki mediji, postigli su dogovor da će fizički i pravno skrbništvo nad kćeri dijeliti 50:50, no i da će vrijeme koje će Lea provesti sa svakim od roditelja varirati iz mjeseca u mjesec, ovisno o poslovnim obvezama svakog od roditelja.

, New York, NY - 20181004 Bradley Cooper, Irina Shayk and their daughter Lea De Seine Shayk Cooper
-PICTURED: Bradley Cooper, Irina Shayk, Lea De Seine Shayk Cooper
-, Image: 389846886, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
 

Navodno je bivši par dogovor postigao na najjednostavniji mogući način, razgovorom, bez svađe i otpora pak čak nisu trebali potpisivati nikakav pismeni ugovor.

Kako piše People, nakon što su prekinuli, Shayk i Cooper su svijetu dali do znanja da su oboje ostali maksimalno posvećeni svojoj djevojčici: 'Irin prioritet je njihova kći. Potpuno joj se posvetila. Vodi je u parkić, na aktivnosti, na igru s djecom i obožava je. Cooper je također privržen malenoj, u sve je uključen'.

Za Leino dobro, par je također odlučio da će izvjesno vrijeme provoditi zajedno kao obitelj.