Profimedia, AKM-GSI
sirove strasti

Na medenom mjesecu ne može prestati ljubiti novopečenog supruga

Svježe vjenčani par u sedmom je nebu opijen od sreće, a ponašaju se kao da su posjetili pusti otok na kojem su sasvim sami.

Daleko od crvenog tepiha, na kojima se uvijek rado pojavljuju, model i glumica Malin Akerman i Jack Donnelly najjednostavnijom su ceremonijom na paži, bosi izrekli bračne zavjete i sad uživaju na medenom mjesecu.

Tulum, MEXICO  - *EXCLUSIVE*  - Malin Akerman enjoys a day at the beach with her new husband Jack Donnelly and their friends. The newly wed couple look ecstatic as they joke around with friends.

Pictured: Malin Akerman, Jack Donnelly



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 400132308, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

40-godišnja zvijezda serije 'Milijarde' nakon propalog braka odlučila se ponovno okušati u bračnim vodama.

Par je nakon godinu dana zaruka organizirao romantično vjenčanje za najbliže prijatelje i obitelj. Obred izmjene zavjeta održan je na pješčanoj plaži u meksičkom ljetovalištu Tulum. Mladenci su bosi stigli pred matičara, a presretna mladenka je odjenula ružičastu haljinu koja je istaknula njezinu vitku liniju.

Nakon što su uplovili u bračnu luku, ne prestaju slaviti, a najviše uživaju na plaži na kojoj su opijeni od ljubavi i sreće i naoružani samo modnim dodacima za zaštitu od sunca.

Linker
20. travanj 2024 14:35