Juliano/X17online.com
ŠTETA SE UTVRĐUJE

Na meti lopova: Slatka mala lažljivica ostala bez nakita i skupocjenih torbi

Iako se šteta još uvijek zbraja, procjenjuje se da je vrijednost ukradenog nakita oko 15 tisuća dolara, dok se za torbe još uvijek utvrđuje.

Iako se šteta još uvijek zbraja, procjenjuje se da je vrijednost ukradenog nakita oko 15 tisuća dolara, dok se za torbe još uvijek utvrđuje.

Glumica Lucy Hale posljednja je zvijezda koja se našla na meti lopova prošlog petka u ranim jutarnjim satima. 28-godišnjakinja još uvijek zbraja štetu u svojoj kući u Los Angelesu, ali procijenjeno je kako je ostala bez nakita u vrijednosti od 15 tisuća dolara

Zvijezdu serijala "Slatke male lažljivice" dočekao je razbijen prozor i prazne kutije nakita te prazni ormari u kojima je čuvala svoje torbice. Lucy Hale je prošle godine govorila koliko voli život u Los Angelesu te koliko je oduševljena potpuno drugačijim životom od onog na koji je bila navikla u Memphisu, a čini se da joj mišljenje neće promijeniti niti ovaj događaj.

AG_819544 - New York, NY  - Lucy Hale was seen wearing bright red lipstick as she left an office building in New York City this afternoon wearing a simple white tee with matching jeans and strap shoes.

Pictured: Lucy Hale
 17 APRIL 2017, Image: 329361344, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

- Ovdje se osjećam kao kod kuće. Tu svatko razmišlja drugačije, drugačiji su pogledi na život i način života. Sve je mnogo slobodnije – izjavila je tad glumica kojoj se jednako sviđaju New York i Washington. Iako često putuje kući u Memphis jer je jako bliska s obitelji, ali i jer joj nedostaju neke stvari na koje je navikla kroz odrastanje u tom gradu, naglasila je kako će joj Los Angeles uvijek biti dom.

- Uvijek sam se osjećala kao crna ovca u obitelji i ovdje se zapravo osjećam najbolje. U Los Angelesu sam odrasla jer sam se ovdje doselila sa 15 godina i uskoro ću dulje živjeti ovdje nego u Memphisu.

PRETTY LITTLE LIARS, l-r: Ashley Benson, Shay Mitchell, Lucy Hale, Troian Bellisario in 'Through a Glass, Darkly' (Season 5, Episode 14, aired January 6, 2015). ph: Eric McCandless/©ABC Family/courtesy Everett Collection
©ABC Family/courtesy Everett Collection

Glumicu koja se proslavila ulogom u tinejdžerskom serijalu "Slatke male lažljivice" iduće godine moći ćemo gledati u horor filmu "Truth or Dare" koji nije za one strašljive, kao što se može vidjeti iz trailera objavljenog prošli tjedan.

Linker
27. travanj 2024 05:06