Getty Images
brodolom, pa romansa na brodu

Na njezinoj ruci više nije vjenčani prsten, već se ljubi s drugom

Svoje srce Miley Cyrus liječi odmorom na jezeru Como u Italiji, daleko od medijskih napisa da je njezinom braku došao kraj.

Pjevačica Miley Cyrus i Liam Hemsworth rastaju se nakon što su krajem prošle godine u krugu obitelji organizirali tajno vjenčanje.

"Mislim da je ljudima jako zbunjujuće to što sam u braku. No, moja veza je jedinstvena", poručila je nedavno s naslovnice Ella za mjesec i dodala da je još uvijek privlače žene jer nije tipična žena s pregačom.

Potvrde o navodnom razvodu stižu sa svih strana, a najveća potvrda je ta što poznata pjevačica Miley Cyrus na svojoj ruci više ne nosi vjenčani prsten.

Dvadesetsedmogodišnja pjevačica Miley Cyrus i njezin dvije godine stariji dečko Liam Hemsworth prije vjenčanja u prosincu 2018. bili su u romantičnoj vezi od koje su čak nekoliko puta uzimali pauzu.

CULVER CITY, CALIFORNIA - JANUARY 26: Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the 16th Annual G'Day USA Los Angeles Gala at 3LABS on January 26, 2019 in Culver City, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images

CULVER CITY, CALIFORNIA - JANUARY 26: Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the 16th annual G'Day USA Los Angeles Gala at 3LABS on January 26, 2019 in Culver City, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images
O bivšima samo najbolje...

Njihov glasnogovornik potvrdio je vijest za People. "Odlučili su da će se u narednom vremenu posvetiti karijerama. Ostat će posvećeni kućnim ljubimcima koje imaju zajedno, a medije mole za privatnost."

Glumac i pjevačka zvijezda zajedno su od 2010., a u nekoliko puta su vezu prekidali, no nisu dugo mogli jedno bez drugog. Zaruke su pale 2012., ali su ih poslije otkazali. Vijest da su ponovno zajedno objavili su u listopadu 2016., a vjenčali su se uoči Božića.

Pjevačica je na odmoru u Italiji na jezeru Como. Trenutno se nalazi s Kaitlynin Carter koja isto tako prolazi kroz bračni brodolom s televizijskim voditeljem Brodyjem Jennerom. Strani mediji javljaju da je na brodu pao i njihov poljubac. Cyrus je uvijek otvoreno govorila da je privlače djevojke, a čini se da je nakon kraha braka već našla utjehu.



LOS ANGELES, CA - APRIL 22:  (L-R) Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the Los Angeles World Premiere of Marvel Studios'
Getty Images for Disney
,

Linker
20. travanj 2024 10:37