Tatjana Jurić i Mia Kovačić
 Ultra Europe PR
Počelo festival ultra europe

Na Poljudu usijanje, a glavne partijanerice su Tatjana Jurić i Mia Kovačić

Šesto izdanje festivala Ultra Europe otvoreno je u petak navečer na splitskom stadionu Poljud na kojem je bilo more posjetitelja iz čak 130 zemalja.

Nastupe velikih glazbenih zvijezda, koje su obilježile prvi festivalski dan, nisu propustila brojna poznata lica. Voditeljici Tatjani Jurić i Miji Kovačić bio je ovo prvi posjet festivalu, a sinoć su u poljudskom spektaklu uživali i Anamarija Asanović, Andrea Šušnjara, Dubravko Šimenc koji je stigao u društvu kćeri, vaterpolisti Ante Visković, Nikola Milardović i Ferdinand Josip Bušelić, Gianna Apostolski te brojni drugi.

Ultra Europe PR
Tatjana Jurić i Mia Kovačić

Ultra Europe PR
Anamarija Asanović, Gianna Apostolska

Ultra Europe PR
Andrea Šušnjara

Veliku poljudsku pozornicu otovrio je omiljeni hrvatsko-slovenski DJ dvojac Vanillaz. Marko Bucić i Miha Pajk, pamtit će do kraja života ovaj povijesni nastup, a nakon gotovo sat i pol dugog seta, u kojem su premijerno odsvirali i neke nove pjesme, te nakon nastupa Vini Vicija, mega pozornicu preuzeo je slavni švedski dvojac Axwell Λ Ingrosso. Njihov vatreni nastup bio najbolji uvod za sam vrhunac večeri – nastupe Afrojacka, energičnog francuza DJ Snakea te jedinstvenog Erica Prydza kojemu je ovo bio prvi dolazak i nastup na festivalu ULTRA Europe. Pozornica RESISTANCE okupila je brojne zaljubljenike u techo i house glazbu, a mogli su se čuti odlični setovi Charlotte De Witte, Eats Everything, Paca Osune, Jamiea Jonesa koji je svirao back to back s Jsephom Capriatijem. Arcadia Afterburner pozornica prvi je dan predstavila Dista, Raviteza, Crankdata i Merka&Kremonta.

Program na Poljudu i u subotu započinje u 19 sati, a obilježit će ga nastupi The Chainsmokersa, dvojca koji je u protekloj godini zabilježio nevjerojatan svjetski uspjeh, potom Galantisa, Steve Angella i Hardwella. RESISTANCE se sprema ugostiti domaću zvijezdu Peru Fullhousea, Marca Carolu i kralja Carla Coxa dok će na pozornici Arcadia Afterburner glazbu puštati MarLO, Cosmic Gate, Ben Nicky, Blastoyz te brojni drugi.

Linker
19. travanj 2024 22:18