instagram
živa dinastija

Na ružičastom baby showeru tekli su potoci šampanjca: Obitelj Ecclestone, unatoč tužbi, ne zna za štednju

Trudnoj bogatoj nasljednici je starija sestra Tamara organizirala tulum povodom skorašnjeg dolaska prinove. Petri stiže četvrto dijete, a najviše se tome veseli njezin zaručnik Sam Palmer.

Iako je prije tri godine prolazila kroz pakao razvoda od Jamesa Stunta, Petra Ecclestone, jedna od kćeri bivšeg vlasnika Formule 1 Berniea Ecclestonea i nekadašnje manekenke Slavice Ecclestone - krenula je dalje i sreću pronašala sa zaručnikom Samom Palmerom.

Ne tako davno priznala je kako taj period života ne bi preživjela da je nisu 'gurala' njezina djeca blizanci James i Andrew te kći Lavinija. Ipak, totalno nenadano u život joj je ponovno ušla ljubav i u 32. godini života stiže joj četvrto dijete.

Sve u ružičastom

Bogatoj nasljednici popularni baby shower organizirala je njezina starija sestra Tamara Ecclestone.

Cijela zabava bila je u ružičastim tonovima, stoga je i Petra Ecclestone odabrala cvjetnu, nježnoružičastu haljinu s potpisom Paco Rabanno, čija je cijena oko 7500 kuna.



Na partyju se točio šampanjac, a prostor je bio ukrašen cvijećem. Slastice su bile ukrašene fotografijama trudnice, a cijeli baby shower bio je dekoriran na temu Minnie Mouse, a mediji tvrde da dekoracijom da naslutiti da joj stiže curica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Petra

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Celebrating mummy Petra

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Afternoon full of love

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Petra i Sam Palmer (35) svoju su vezu započeli kratko nakon njezinog razvoda, a Sam je i najbolji prijatelj Jayja Rutlanda, supruga njezine starije sestre Tamare. Svoje su zaruke objavili na Silvestrovo 2018.

Otkazali vjenčanje

Par je ovog ljeta planirao luksuzno vjenčanje u Meksiku na koje su navodno planirali potrošiti oko 130 milijuna kuna, ali su ga naprasno otkazali.

Tada se pričalo kako je Petra odlučila sve odgoditi jer se njezina obitelj i prijatelji nisu slagali s odlukom da tako brzo nakon razvoda ponovno ulazi u brak.

Njezin otac, bivši vlasnik Formule 1, Bernie Ecclestone (88) također je oduševljen što mu stiže još jedno unuče, a sretne su vijesti stigle nakon što je cijela obitelj prolazila kroz teško razdoblje zbog tužbe oko poreza. Naime, on se proteklih tjedana preznojavao u društvu svojih odvjetnika i financijskih savjetnika kako bi napokon priveo kraju 20 godina dugo natezanje s britanskim poreznicima. Od bivšeg gazde Formule 1 žele utjerati čak milijardu funta neplaćenog poreza, no čini se da štednje.

Linker
25. travanj 2024 12:34