Raspoloženje na vrhuncu

Na špici je raspašoj, poznati od jutra slavili po gradu

Instagram
Na Badnjak je u središtu Zagreba vladala nevjerojatna vreva i sve je zahvatilo blagdansko raspoloženje, prava euforija.

Zaljubljeni supružnici, Indira i Miroslav Levak nisu krili da uživaju u zajedničkom društvu tijekom posjeta zagrebačkom Adventu. Na Badnjak su na sve strane padali njihovi poljupci!

Instagram
 

Pravi show na špici su priredile pjevačica Severina Kojić i hrvatska rekorderka u bacanju diska i bivša rekorderka u bacanju kugle Sandra Perković. Tako su se blisko poljubile tijekom fotografiranja, da su izazvale šok i nevjericu, a Sandra se poljupcem pohvalila i na svom Instagram profilu.

Instagram
 

Ovo je prvi zajednički Badnjak ove godine proširene obitelji voditeljice Nevene Rendeli Vejzović koja ne krije sreću koju su joj donijeli brak i majčinstvo. Svi su zajedno bili na Cvjetnom trgu. S njima su u društvu bili i glumica Bojana Gregorić i njezin suprug Enes Vejzović, brat Nenevina supruga Maka.

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

 

Scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača i glumac Dražen Čuček šetali su sa svojom malenom Lenom, a čini se da su vrijeme ovih dana radije provodili u zajedničkom druženju i slavlju Leninog drugog rođendana, nego spremanju tone kolačića kod kuće, pa su kupili gotove salstice za Božićnu gozbu.

 

U dragom je društvu viđena model i dizajnerica Helena Šopar, kao i voditeljica Mirna Zidarić te dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.  Stigla je i voditeljica Ecija Ivušić...

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

 

dva arhitekta i pratnja

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

Instagram