Maja Jurović
BABLJE LJETO

Na špici nikad nije dosadno: Zaljubljeni Burnać ima novi imidž, ali nije bio jedini u koga se gledalo

Zbog lijepog vremena šetnje i kave na zagrebačkoj špici su duže i zabavnije, a modni izričaji bogatiji i hrabriji. Poznata lica okupirala su središte grada i svi priželjkuju da bablje ljeto potraje što duže.

Zbog lijepog vremena šetnje i kave na zagrebačkoj špici su duže i zabavnije, a modni izričaji bogatiji i hrabriji. Poznata lica okupirala su središte grada i svi priželjkuju da bablje ljeto potraje što duže.

Jesen je stigla na zagrebačku špici, a poznata lica zbog ugodnih temperatura uživaju u šetnji gradom, aktivniji i bezbrižniji nego u ljetnom razdoblju kada je središte grada znalo zjapiti prazno.

Hrabrim modnim kombinacijama i odjevnim komadima u boji, kao su uspjeli rastjerati sive i kišne dane. Članica žirija TV showa "Zvijezde" Andrea Andrassy u kratkim rukavima priziva ugodne Celzijuse, a obuća u kričavim bojama voditeljice Renate Končić - Minee i mlade glazbenice Jelene Žnidarić poznatije kao Zsa Zse oličenje su vedrine.

Spica / Zagreb 06.10.2018. / foto: Davor Matota / Renata Koncic Minea
Davor Matota
Renata Končić Minea
Spica / Zagreb 22.09.2018. / foto: Davor Matota / Zsa Zsa (Jelena Znidaric) i Damir Kedzo
Davor Matota
Zsa Zsa i Damir Kedžo
Spica / Zagreb 29.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Andrea Andrassy
Maja Jurović
Andrea Andrassy

Pjevač Damir Kedžo vjeran je klasiku i drži se kožnate jakne, kao i glumac Lujo Kučević dok se zagrebačkim ulicama Miran Kurspahić 'šepuri' u sakou, prsluku i kravati.

Spica / Zagreb 29.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Miran Kurspahic
Maja Jurović
Miran Kurspahić
Spica / Zagreb 15.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Lujo Kuncevic
Maja Jurović
Lujo Kunčević


Vanjske terase još su uvijek aktualne, a teške i tople jakne još nisu ni na vidiku. Tako je glazbenik Sandi Cenov ispijao kavu sa suprugom Ilinom bez pogledavanja na sat. Modno usklađeni supružnici su u 12-godišnjem skladnom braku dobili su dvoje djece, Mikulu i Zaru, a vjenčali su se na egzotičnom Baliju nakon samo tri mjeseca poznanstva.

Spica / Zagreb 03.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Sandi Cenov i supruga Ilina i sin Mikula
Maja Jurović
Sandi Cenov sa suprugom Ilinom i sinom Mikulom


Lagani romantični outfiti još uvijek su u glavnoj ulozi, a ključni element je lagana jakna, šal, baloner ili prsluk. Tihana Harapin Zalepugin (66) zablistala je u crno-sivoj kombinaciji, dok je glumica Ankica Dobrić koja se odvaja od svog neodoljivog kućnog ljubimca, na svoj stajling nabacila dugi prsluk, trendi ugodne hlače i tenisice. Bojana Gregorić Vejzović vjerna je klasici - na špici šeće u baloneru i bijelim hlačama.

Spica / Zagreb 29.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Tihana Harapin Zalepugin
Maja Jurović
Tihana Harapin Zalepugin
Spica / Zagreb 03.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Ankica Dobric i pas Maro
Maja Jurović
Ankica Dobrić
Spica / Zagreb 01.10.2018. / foto: Davor Matota / Bojana Gregoric Vejzovic
Davor Matota
Bojana Gregorić Vejzović

Otkako je zaljubljen u 18-godina mlađu glumicu Iskru Brajović, kći legendarnog glumca Voje Brajovića, pjevača Mladena Burnaća grije ljubav pa osim nove frizure na špici pokazuje i novi stajling - raskopčanu košulju zbog koje je debeli zlatni lanac došao u prvi plan.

Spica / Zagreb 15.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Mladen Burnac
Maja Jurović
Mladen Burnać
Spica / Zagreb 13.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Mladen Burnac i glumica Iskra Brajovic
Maja Jurović

Linker
28. travanj 2024 10:29