reuters
Tinejdžerski san

Na vjenčanje princa Harryja stižu djevojke koje je obožavao u djetinjstvu

Nakon mjeseci spekulacija, možda je napokon otkriveno kada će se i gdje ponovno okupiti djevojke iz grupe "Spice Girls"!

Hoće li se zbog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle grupa "Spice Girls" ponovno okupiti? Britanski mediji kažu - da!

Ove glasine pokrenula je sama Mel B. koja je u emisiji "The Real" na pitanje: "Hoće li grupa Spice Girls nastupati vjenčanju?" odgovorila sa: "Kunem se!", a zatim dodala: "Zbog ovoga ću dobiti otkaz!".

Ranije u emisiji, Mel je otkrila da su sve djevojke iz grupe dobile pozivnice za vjenčanje te da se takav poziv ne odbija, što je pokrenulo lavinu komentara da bi se Edu Sheeranu i Eltonu Johnu, za koje se također šuška da će nastupati na vjenčanju, mogle pridružiti i djevojke koje su se devedesetih proslavile hitovima "Wannabe", "Say You'll Be There" i "2 Become 1".

Ostvarenje sna

Princ Harry u tinejdžerskim je godinama bio veliki fan grupe "Spice Girls" pa ga je tata Charles vodio na njihove koncerte i na premijeru filma "Spice World", gdje je tadašnji 15-godišnjak imao priliku družiti se sa svojim idolima.

Prince Harry (C) greets members of The Spice Girls Emma (L) and Victoria backstage during the
Reuters

Na premijeru filma "Spice World" 1997. godine Harry je poveo i dva najbolja prijatelja iz škole, dok je na koncert u Johannesburgu društvo djevojaka imao samo za sebe.

The Prince of Wales arrives with sons Princes William (background) and Harry (between two friends) for the Spice Girls gala premiere of ''Spice World,The Movie'' December 15. The royal party arrived for the event in a mini-bus. - PBEAHUMRYCV

The Prince of Wales shakes the hand of Sporty Spice (Mel C) as he meets the Spice Girls at the gala premiere of ''Spice World, The Movie'' in London December 15. The Prince was accompanied by his sons [Princes Harry and William] and seven of their schoolfriends. - PBEAHUMRYCQ
Reuters
Spajsice su tada pjevale u čast princa Charlesa i Nelsona Mandele.

Fotografije s koncerta u Johannesburgu te su godine obišle svijet i postale pravi hit; dok je mladi princ uživao u razgovoru sa Spajsicama, princ Charles bez imalo je srama odmjeravao mladu Victoriju Beckham.

Britain's Prince Charles (2nd R) and Prince Harry meet Spice Girls (L-R) Geri, Mel B, Emma, Victoria (holding the Prince's hand) and Mel C backstage during  the
reuters

Nadamo se da će ga na vjenčanju supruga Camilla ipak moći obuzdati.

Linker
25. travanj 2024 17:29