Davor Matota
dotjerane i samo se smješkaju

Najatraktivnije bake na špici: Jadranka Sloković i Tončica Čeljuska ne skidaju osmijeh s lica

TV voditeljica Tončica Čeljuska i odvjetnica Jadranka Sloković ne skidaju osmijeh na zagrebačkoj špici dok uživaju u novoj životnoj ulozi.

I HRT-ovoj urednici i voditeljici Tončici Čeljuski (50), kao i najpoznatijoj odvjetnici Jadranki Sloković (64) ovi blagdani ostat će u posebnom sjećanju. Obje su se, naime, u razmaku od malo više od tjedan dana okrunile novom životnom titulom. Tončica se 26. prosinca pohvalila da je njezina kći Anuška dobila Amelie, dok je Jadrankin 35-godišnji sin Filip dobio sinčića sredinom istog mjeseca.

Atraktivne bake upijale su blagdansku atmosferu u užem centru grada. Živahne i mladolike na špici su prošetale životinjski print, a osim modnim stajlingom plijenile su pažnju i vedrim duhom.

'Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu… na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši božićni poklon koji sam ikada dobila', pohvalila se 50-godišnja Tončica na društvenim mrežama. S unučicom je pozirala u toploj kućnoj atmosferi, ispred bora i s kapom Djeda Mraza na glavi.

Osim što je u sudnici prava lavica, Jadranka Sloković modna je inspiracija svima. Poznato je da se odvjetnica voli igrati s uzorcima i odijeva sve što joj se svidi, a trendovi su joj posebna strast. Na špici je odradila šoping, a ovim stajlingom potvrdila je da itekako prati nove trendove.

Crnu kombinaciju dolčevite i hlača razbila je nabacivši na sebe leopard uzorak bundicu koju je kombinirala s hit gležnjačama Louis Vuitton. Za trendi čizme inače treba izdvojiti više od 8500 kuna.

Spica / Zagreb 29.12.2018. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
foto: Davor Matota
Jadranka Sloković

Spica / Zagreb 29.12.2018. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
foto: Davor Matota
jADRANKA sLOKOVIĆ

Spica / Zagreb 29.12.2018. / foto: Davor Matota / Ivo Gamulin Gianni i Toncica Celjuska
foto: Davor Matota
Ivo Gamulin Gianni i Tončica Čeljuska

Linker
18. travanj 2024 13:51