Getty Images
UMJESTO SREBRNOG PIRA - RAZVOD

Najbogatiji čovjek na svijetu se razvodi nakon 25 godina braka: 'Sve bismo ponovili'

Umjesto da slave srebrni pir, šef Amazona Jeff Bezos i njegova supruga odlučili su se razvesti nakon 25 godina braka i sve potvrdili na Twitteru.

Osnivač i glavni izvršni direktor Amazona Jeff Bezos potvrdio je na svojem Twitteru da se razvodi od supruge MacKenzie Bezos.

- Želimo vas obavijestiti o promjeni u našim životima. Kao što naša obitelj i prijatelji znaju, nakon dugog razdoblja ljubavnog istraživanja i probne razdvojenosti, odlučili smo se razvesti i kroz život nastaviti kao prijatelji. Nevjerojatno smo zahvalni što smo pronašli jedno drugo i duboko zahvalni za svaku godinu koju smo proveli u braku. I da smo znali da ćemo se rastati nakon 25 godina, sve bismo ponovili - napisao je najbogatiji čovjek na svijetu. Vrijednost Amazonovog osnivača Jeffa Bezosa procjenjuje se na gotovo 140 milijardi dolara, a nije poznato je li 54-godišnji milijarder sa svojom suprugom potpisao predbračni ugovor. Ako nisu, sve će se dijeliti po pola.

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 04:  Jeff Bezos (L) and MacKenzie Bezos attend the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images
Prošle godine na Vanity Fair partyju nakon dodjele Oscara

Upoznali su se kada je MacKenzie stigla na razgovor za posao i dobila posao u uredu do njegovog. Uskoro nakon pozvala ga je na ručak, nakon tri mjeseca bili su zaručeni, a za tri mjeseca su se i vjenčali. U razgovoru za Vogue izjavila je da ju je osvojio njegov osmijeh, a i Jeff je za svoju suprugu imao samo komplimente. Zajedno imaju četvero djece, a unatoč razvodu će nastaviti raditi zajedno.

- Imali smo sjajan život kao bračni par i vidimo prekrasnu budućnost pred nama, kao roditelji, prijatelji i partneri u projektima, ali i kao pojedinci u potrazi za avanturama. Iako su nazivi možda drugačiji, i dalje smo obitelj i prijatelji - završio je Jeff svoju izjavu.

NEW YORK, NY - MAY 07:  Mackenzie Bezos (L) and Jeff Bezos, founder and chief executive officer of Amazon.com attend the
Getty Images
2012. godine na najprestižnijem modnom događanju

Linker
20. travanj 2024 00:55