Matea Smolčić Senčar
Nije joj lako

Najbolje društvo za radni dan: Tatjana otkrila tko nije oduševljen njezinim poslom

Radijska voditeljica Tatjana Jurić ne krije svoju ljubav prema životinjama, a pogotovo prema svojoj dugogodišnjoj ljubimici od koje se ne odvaja čak ni kada ide na posao, a vremešna Jackie sa sjedenjem u redakciji baš i nije zadovoljna.

Da ponedjeljak ne pada lako većini ljudi, poznato je već svima, pogotovo kada se temperature povise i dan prije vratimo se s mora, Tatjana Jurić je otkrila da ti isti osjećaji pogađaju kako nju tako i njezinu četveronožnu ljubimicu terijerku Jackie.

No, svoju uobičajenu 'šihtu' na Narodnom radiju, kao i ponedjeljak, Tatjana je odlučila provesti u najslađem društvu te tako olakšati početak radnog tjedna i sebi, a vjerujemo i kolegama. Međutim, četveronožna ljepotica, baš nije oduševljena promjenom ambijenta.

"Njezino oduševljenje radnim ponedjeljkom je, nakon sunca i mora jučer, primjetno", napisala je lijepa radijska voditeljica uz fotografiju. Osim što kujica sjedi na Tatjaninoj stolici za mikrofonom, ispod stola vide se i sandale koje je voditeljica očito izula.

Najbolja prijateljica

"Oduvijek imamo kućne ljubimce, odrasla sam sa psima. Moja terijerka Jackie je sa mnom već deset godina i ona je moja najbolja prijateljica. To je već dama u godinama. Poslušna je i ne radi probleme, kao mala je pojela jedan kabel, no nakon toga se opametila", ispričala je jednom Tatjana za Gloria.hr te je tom prilikom preporučila svima koji za to imaju mogućnosti da si nabave ljubimca.

Iako ga provode radno, ljeto je ipak nešto ležernije doba. Nedavno je voditeljica otkrila da nakon dugo vremena uživa u Nacionalnom parku Krka, koji se nalazi u blizini rodnog mjesta njenog oca.

"Zadnji put, na Krki, ovdje unutar NP, bila sam kao mala djevojčica. Što je porazno ako uzmeš u obzir da je rodna kuća moga oca na samo par kilometara zračne linije od ovog mjesta. Ali, gužva, ludnica, turisti, vrućina... nikako se organizirati, uživamo i mimo parka u druženju i prirodi. I eto sad, epidemija je, iako kratko, nama lokalnima donijela i nešto pozitivno. Uživati u ovom miru i ljepoti, prava je privilegija", napisala je nedavno Tatjana.

Pregršt slika iz Dalmacije koje je voditeljica podijelila izazvalo je veliko oduševljenje njezinih pratitelja. Baš kao i slika Jackie u radnoj stolici, mnogi su komentirali koliko je odlično što pas smije doći na radno mjesto.

Pročitajte i:

Ljubav na četiri šape: Čiji pas ima Instagram, a kome ljubimci jedu namještaj

Tatjana Jurić na mjestu gdje nije bila od mladosti: 'To je porazno, jer mi je otac rođen u blizini'

Rasplamsala se stara strast: Tatjana Jurić u najljepšem društvu proslavila 38. rođendan

Ljubav koja je počela kao filmska priča! Tatjana Jurić pomirila se s najpoželjnijim domaćim neženjom, sreću ne skriva: 'Mislim da je fotka rekla sve!'

Linker
19. travanj 2024 03:58