XactpiX/Splash News
XactpiX/Splash News

PREKID GODINE

Najčudniji kraj veze ove godine: Prekinuli pa se oboje vratili bivšima

Obožavatelji su potpuno zbunjeni: prije samo mjesec dana još uvijek su bili zajedno, a sada se svaki vratio svojoj bivšoj ljubavi.

Pjevačica Selena Gomez i kanadski glazbenik Abel Tesfaye, poznatiji pod imenom The Weeknd, prvi su put viđeni zajedno početkom ove godine, a njihova ljubav je djelovala vrlo idealno. Sve do prije par tjedana kada je postalo jasno da su prekinuli, kako kažu, zbog previše poslovnih obaveza. Ipak, 25-godišnja pjevačica od tada se ne odvaja od svojeg bivšeg dečka Justina Biebera - zajedno odlaze na misu, voze bicikl po Los Angelesu, odlaze na doručak, a često su i u njegovom luksuznom domu.

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals - New York City, U.S. - 01/05/17 - Singers The Weeknd and Selena Gomez. REUTERS/Lucas Jackson TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS

Selena Gomez i The Weeknd na Met Gali u svibnju ove godine

Johns PkI / Splash News

Selena Gomez i The Weeknd

Nakon što je postalo očigledno da je par obnovio svoju turbulentnu ljubav, jer se Justin Bieber navodno potpuno promijenio, Selenin bivši dečko The Weeknd uhvaćen je kako u tajnosti odlazi u stan svoje bivše djevojke Belle Hadid i nije mu bilo nimalo drago što su ga u tome ulovili fotografi. Kanadski glazbenik viđen je kako se iskrada iz njujorškog stana uspješne manekenke nakon što je s njom proveo nekoliko sati. Par se razišao na jesen prošle godine nakon gotovo dvije godine veze.

Splash News

The Weeknd se pokušava sakriti od fotografa

Splash News

The Weeknd nakon izlaska iz stana Belle Hadid

- Bio je to moj prvi ljubavni krah i odvijao se poprilično javno. Kada gledate "izvana" može vam se činiti da sam odlično to podnijela, ali srce mi je bilo slomljeno. I bit će još neko vrijeme – izjavila je Bella Hadid nedugo nakon prekida u intervjuu za TeenVogue, ali nekoliko tjedana nakon je pokazala da je dovoljno jaka da bez da trepne prošeće kraj njega na modnoj reviji brenda Victoria's Secret.

Bella Hadid and Abel Tesfaye aka The Weeknd on the catwalk during the Victoria's Secret Fashion Show 2016 held at The Grand Palais, Paris, France, Image: 307147951, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Bella Hadid i The Weeknd

Njihovi prijatelji potvrdili su da se par ponovno druži. Iako još nisu službeno "obnovili" svoju vezu, i dalje je mnogo emocija između njih, a glazbenik joj se navodno ispričao što ju je povrijedio. S obzirom na povijest njihovog odnosa, Bella ne želi brzati i želi se zaštititi kako ne bi ponovno bila povrijeđena, osobito jer je Kanađanin od prekida sa Selenom bio viđen s nekoliko djevojaka.