Janica Kostelić, Zlatko i Davorka Dalic.
 Luka Gerlanc / CROPIX
KRATKI PREDAH

Najjači u paru: Zlatko Dalić baterije puni uz suprugu Davorku, uživajući u ulozi u kojoj ga rijetko viđamo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić najsretniji je u obiteljskom okruženju, a kratak predah od nogometa iskoristio je kako bi bio vatreni navijač hrvatske teniske reprezentacije

Čak četiri sata i 43 minuta trajala je borba naših reprezentativaca Mate Pavića i Ivana Dodiga u Zadru protiv reprezentacije SAD-a. Meč je bio pun preobrata, namučio je igrače, gledatelje, ali i izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Dalića (52) koji je strastveno navijao u društvu supruge Davorke (50).

Srebrni izbornik uhvatio je malo slobodnog vremena kako bi napunio baterije za izazove koji ga čekaju i uživao u ulozi navijača. Tik do poznatog para navijala je ponajbolja hrvatska skijašica Janica Kostelić i predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović.

Zadar, 150918.
SC Visnjik. Drugi dan polufinala Davis cupa - susret parova Ivan Dodig i Mate Pavic(HRV) protiv Mikea Bryana i Ryana Harrisona(SAD).
Na fotografiji: Janica Kostelic, Zlatko Dalic.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / CROPIX
Janica Kostelić, Zlatko i Davorka Dalic.

Trener Vatrenih zna najbolje kako je teško za prihvatiti kada ti na terenu nedostaje malo sreće, kao što je bio slučaj u meču parova.

'Na dan utakmice ništa ne jedem, ni s kim ne razgovaram, ne koristim mobitel i ne odgovaram na poruke. Tko mi je blizak, zna da tada ne funkcioniram kao normalan čovjek pa me i ne zove ', otkrio je u intervjuu za Gloriju Zlatko Dalić. Kako je u nogometu od četrnaeste godine, takvih “šutljivih” dana bilo je u njegovom životu mnogo, kao i stresnih situacija, ozljeda, traženja novih angažmana, stalnih putovanja i izbivanja od kuće, razočaranja zbog poraza, sreće zbog velikih re­­­zultata, no sve to s puno razumijevanja podnosi njegova supruga Davorka, koja je njegova srednjoškolska ljubav.

Često ističe da bez podrške supruge i njezine potpune posvećenosti njemu i djeci te brige o sva četiri kuta kuće ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove i ambicije.

Na tribinama gorljivo je navijala predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović i koja je navijala u društvu svog supruga Jakova.

Zadar, 150918.
SC Visnjik. Drugi dan polufinala Davis cupa - susret parova Ivan Dodig i Mate Pavic(HRV) protiv Mikea Bryana i Ryana Harrisona(SAD).
Na fotografiji: predsjednica Kolinda Grabar - Kitarovic sa suprugom.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / CROPIX
Kolinda Grabar Kitarović i suprug navijaju

'Nedostajalo je možda malo sreće, no naši su tenisači bili sjajni i apsolutno vjerujem u pobjedu hrvatske reprezentacije. Idemo u finale!, poručila je.

Linker
18. travanj 2024 19:07