Davor Pongracic / CROPIX / CROPIX
Najteži dani su iza nje

Najljepši dan u domu Kristine Bradač: Borba za život naše kćeri i ljubav koju smo dobili su blagoslov

Za bivšu manekenku i dizajnericu brenda Mariposa danas je jedan sasvim poseban dan

Kristina Bradač i njezin partner Miro Radić danas imaju razloga za sreću: njihova Vivien slavi prvi rođendan, a u tom kratkom vremenu pokazala je da je pravi borac – baš poput njezine majke.

Put do majčinstva za Kristinu Bradač nije bio nimalo lagan. Nakon što je 2015. godine izgubila kćer Sofiju nakon prijevremenog porođaja u šestom mjesecu trudnoće, bivšoj manekenki i njezinom partneru Miri Radiću se prije godinu dana ostvarila najveća želja. Njihova Vivien rođena je kao nedonošće, baš kao i Sofia, ali ona se izborila za život i danas je velika i zdrava djevojčica.

- Naše Čudo ima danas rođendan, njena borba za život i ljubav koju smo dobili u njoj svaki dan je za nas veliki blagoslov. Ponosni smo što je danas velika i zdrava djevojčica – napisala je Kristina Bradač uz fotografiju svoje kćeri od prije godinu dana.

Objavu dijeli Kri (@kristinabradac)

S obzirom na to da je Vivien rođena kao nedonošće, mjesec dana je provela u inkubatoru pa je kući došla upravo uoči Božića – kao maleni dar pod bor svojim roditeljima koji sa svojom jedinicom, osobito nakon teškog gubitka prvog djeteta, itekako uživaju. Kristina je, iako je već počela raditi na novim idejama za svoj brend Mariposa, uglavnom posvećena svojoj maloj princezi, što najbolje pokazuje njezin Instagram profil.

Objavu dijeli Kri (@kristinabradac)

Objavu dijeli Kri (@kristinabradac)

Objavu dijeli Kri (@kristinabradac)

Zagreb, 141017.
Cinestar Avenue Mall.
Poznati na djecjem filmskom festivalu Showtime.
Na fotografiji: Kristina Bradac.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongracic / CROPIX / CROPIX

Linker
18. travanj 2024 15:17