Nevena Rendeli / Instagram
NAJLJEPŠI DAR

Najpoznatije hrvatske blizanke proslavile prvi Božić zajedno

Jedne su na svijet stigle u travnju, a druge dva mjeseca kasnije, ali mala je četvorka pravi tim od prvih dana pa tako i u ovo blagdansko vrijeme. Najpoznatije blizanke u božićnim odijelcima ispod jelke najljepša su čestitka i četiri najbolja dara, barem ako se pita njihove roditelje.

Za zagrebačku glumicu Mirnu Medaković Stepinac i voditeljicu Nevenu Rendeli Vejzović ovaj je Božić stvarno poseban: prvi put ga provode sa svojim kćerima. S obzirom na to da su cijele godine razmjenjivale iskustva i zajedno izlazile na kraj sa svojim blizankama, nije iznenađujuće da su se sretne mame družile i u blagdansko vrijeme.

Svoje su blizanke za tu prigodu odjenule u pravo božićno ruho: Nevenine Mare i Lea bile su malene Mrazice, dok su Mirnine "žabice", kako od milja zove kćeri Kaju i Zoru, bile malene vilenjakinje.

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Ponosne mame odradile su sa svojim blizankama pravi mali editorijal: njihove mezimice koje će 2018. navršiti godinu dana spremno su pozirale, dok su se Mirna i Nevena na Instagramu pohvalile neodoljivim prizorima. U svemu su sudjelovali i očevi - Mak Vejzović te Hrvoje Stepinac koji su se skrivali iza fotoaparata.

Linker
12. travanj 2024 02:21