Instagram
Ekipa ujaka Jessea

Najslađi prizor koji ćete vidjeti danas: Sin Johna Stamosa upoznao ekipu 'Pune kuće' i dobio neodoljiv bodi

Mališana su upoznali John Saget i Lori Loughlin koja je u kultnoj seriji glumila veliku ljubav ujaka Jessea.

Glumac John Stamos, najpoznatiji po ulozi ujaka Jessea u seriji 'Puna kuća' ne može sakriti sreću otkako je postao otac.

John i njegova supruga Caitlin sredinom travnja dočekali su sina, kojeg su odlučili nazvati Billy, po glumčevom ocu, a fotografija na kojoj dječak leži na prsima svog tate, objavljena na Instagramu, obišla je svijet i oduševila fanove.

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Kažu da se ponosni 54-godišnji tata ne razdvaja od sina, a proteklog je tjedna Billyja poveo na set snimanja spin off verzije "Pune kuće" gdje je mališan upoznao Johnove dugogodišnje kolege i prijatelje.

John je sa sinom upoznao Boba Sageta, koji je u seriji glumio njegovog bivšeg šogora, i Lori Loughlin, koja je glumila njegovu veliku ljubav, i kasnije suprugu s kojom je imao blizance.

Maleni dječak oduševio je Boba i Lori, koji nisu zaboravili na poklon - Bobbyju su dali izraditi crni bodi s natpisom benda ujaka Jessea iz serije - "Jesse & the Rippers".

Tata John na Instagramu se brže bolje pohvalio fotografijom s upoznavanja te napisao: "Limeni, Dorothy i Strašilo pozdravljaju najslađu malu mrvicu".

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

John Stamos sedam je godina bio u braku s predivnom manekenkom Rebeccom Romijn, a nakon razvoda 2005. godine nije imao ozbiljniju vezu sve dok se 2016. godine nije zaljubio u mlađahnu manekenku Caitlin McHugh.

23-godine mlađa brineta pala je na šarm tamnokosog glumca koji ju je krajem prošle godine zaprosio u Disneylandu, koji ona obožava.

Par su povezale razigrana narav te ljubav prema glumi i glazbi, pa nikog nije začudilo kada su u veljači ove godine rekli 'da' na intimnom vjenčanju na Beverly Hillsu.

John Stamos/Instagram

Linker
20. travanj 2024 03:00