Franka Batelić
 Davor Matota
U SEDMOM NEBU

Najslađi trenuci mame Franke: 'Kod mene je sve na pauzi osim grljenja i ljubljenja ovih prstića'

Pjevačica Franka Batelić podijelila je emotivnu fotografiju i status za svoje pratitelje na Instagramu, a obožavateljima obećava da jedva čeka ponovno ući u studio.

Franki Batelić 2020. godna nije mogla započeti bolje - došao je maleni Viktor, a ubrzo nakon toga dobila je brojna priznanja za svoj glazbeni rad. Nakon Cesarice za Hit godine i pop hit godine, osvojila je nagradu za pjesmu godine Narodnog radija, stigla je i nagrada Hrvatske diskografske udruge - gdje je Franka osvojila nagradu ženska izvođačica godine! Ipak, sada je u potpunosti posvećena majčinstvu.

"Znam, nema me dovoljno u ovoj online dimenziji, ali kod mene je trenutno na pauzi sve osim grljenja, ljubljenja, brige i bezuvjetne ljubavi prema ovim prstićima. I najljepše je... Uskoro krećemo sa snimanjem nove muzikice i priznajem da jedva čekam opet ući u studio! Pusa od nas dvoje!", napisala je Franka.

Prvi put se Franka našla na malim ekranima 1998. kada je kao šestogodišnjakinja gostovala u talk showu 'Latinica' gdje je s dječjim zborom 'Minicantanti' otpjevala 'Vjeruj u ljubav' Olivera Dragojevića, a reflektori su u nju bili usmjeri i kada je pobijedila u realityju 'Showtime'. To je bio trenutak u kojem je krenula "plivati" u glazbenim vodama.

Screenshot youtube


Pročitajte i:
Maleni Viktor izašao je iz rodilišta u tatinom naručju: 'Sad tek kreće ludilo'

Franka Batelić nakon Cesarice pojurila sinu: 'U totalnom sam šoku, hormoni rade, izvan sebe sam'

Trbuščić se već jako vidi: Franka i Vedran objavili najsretniju vijest

Linker
20. travanj 2024 11:06