Izlet mladenaca
ČEKAJU SINA

Najsretniji dani fatalnog Turčina: 'Odabirem život s tobom'

Özcan Deniz, hrvatskoj publici poznat po ulogama u serijama "Sudbina" i "Crna ruža" i "Istanbulska nevjesta", u Turskoj je još poznatiji kao glazbena zvijezda. Samouk i kao glumac i kao pjevač, u dvadesetak godina karijere objavio je jedanaest albuma, autor je glazbe za nekoliko filmova, a ovih dana proživljava najsretnije dane u svom privatnom životu - rekao je sudbonosno 'da' svojoj izabranici Feyzi i čeka dan kada će upoznati svojeg sina.

'Jedva čekam dan kad ću upoznati sina', neprestano naglašava Özcan Deniz ne skrivajući sreću zbog toga što će u zrelim godinama prvi put postati otac. Svojoj supruzi dao je svoje prezime, a par se vjenčao u strogoj tajnosti. Tijekom njezine trudnoće strogo je pazio na prehranu buduće majke i bebe: mliječne i mesne proizvode nabavljaju s farme u blizini Istanbula, a kada se Feyza zaželjela trešanja, Özcan je njihovu dostavu platio 90 eura. On svojoj istanbulskoj nevjesti doista skida zvijezde s neba.

Prekrasna istanbulska nevjesta

Dvadeset godina mlađa gospođa Deniz objavila je na svom Instagram profilu njihovu zajedničku fotografiju s vjenčanja. 'Odabirem život s tobom i tako sam zahvalna što postojiš', napisala je. Kako navode turski mediji, par neće ići na medeni mjesec. Planiraju ga tek nakon što na svijet dođe njihovo prvo dijete.

Seçtiğim hayatım.. Varlığıma anlam kattığın için minnettarım..

Objavu dijeli Feyza Deniz (@_feyzadeniz_)

Deniz je inače jedan od najplaćenijih turskih glumaca. Samo po epizodi serije 'Istanbulska nevjesta' plaćen je navodno čak 30 tisuća eura. Rođen je na dalekom istoku Turske, u siromašnoj obitelji s petero djece, koja se seljakala u potrazi za poslom. Kad mu je bilo pet godina skrasili su se u gradu Aydınu na obali Egejskog mora, a s devet je već nastupao s raznim orkestrima i svojom zaradom uzdržavao obitelj. S 15 godina prekinuo je školovanje, osnovao je orkestar Mavi Deniz (Plavo more) koji je nastupao vikendima, a tijekom tjedna je radio na gradilištima i kao ulični prodavač peciva. Nakon pobjede na jednom glazbenom festivalu u Antaliji tada sedamnaestogodišnji Özcan preselio se u Istanbul, a zatim u Njemačku gdje je nastupao po noćnim klubovima i vjenčanjima. Jednom ga je čuo poznati turski producent i 1992. je objavio prvi album “Melek“.

Ovo nije njegov prvi brak, bio je jedanaest godina oženjen za Hande Deniz, koja ga je 2008. tužila tražeći novac za uzdržavanje u Njemačkoj. Parnicu je izgubila, a onda je napisala knjigu o svojem životu s Özcanom Denizom. Bio je u vezi s nekoliko glumica, od kojih je najpoznatija Fahriye Evcen, danas supruga glumca Buraka Özçivita.

Linker
20. travanj 2024 06:31