TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
treća sreća u 44. godini

Najsretniji par u gradu: Glumica sitno broji do porođaja i ne krije koliko joj suprug ugađa

Otkako je trudna s trećim djetetom, Milla Jovovich iskorištava svaki trenutak kako bi uživala sa suprugom prije nego rodi svoje treće dijete, a pritom se uopće ne trudi izgledati glamurozno, već joj je najvažnija udobnost, dobra hrana i puno smijeha.

Nakon što je pretrpjela veliku bol zbog gubitka bebe u prethodnoj trudnoći, Milla Jovovich čeka treće dijete u 44. godini. Trbuh sve više raste, a do poroda je ostalo još jako malo, trebala bi roditi u veljači. Poznata trudnica vrijeme do poroda krati šetnjama i ručkovima sa suprugom Paulom W.S. Andersonom, a paparazzi su ih jučer uhvatili kako glasno pričaju i smiju se, uživajući u međusobnom društvu na putu do restorana. Par već ima dvije kćeri, 11-godišnju Ever i četverogodišnju Dashiel i sada opet čekaju djevojčicu.

01/21/2020 EXCLUSIVE: Milla Jovovich shows off her burgeoning baby bump as she and husband Paul head to Spago restaurant in Beverly Hills, California. The two were in a very joyous mood as they walked to their car after their meal. Milla is wearing a plaid blazer, black leggings and baby blue loose fitted dress., Image: 494007677, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Iako su joj noge bile vidno natečene oko zglobova, Millu to nije sprječavalo da hoda i još k tome nosi torbu oko tijela. Otkako joj je trbuh narastao, glumicu možemo vidjeti u sličnim kombinacija, čime poručuje da joj je udobnost najvažnija. U trudničkoj traper tunici, širokoj kariranoj košulji, tajicama i tenisicama djelovala je vrlo ležerno, baš kao i njezin suprug koji je na sebe nabacio hlače, običnu majicu i kaput.

01/21/2020 EXCLUSIVE: Milla Jovovich shows off her burgeoning baby bump as she and husband Paul head to Spago restaurant in Beverly Hills, California. The two were in a very joyous mood as they walked to their car after their meal. Milla is wearing a plaid blazer, black leggings and baby blue loose fitted dress., Image: 494007773, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vijest o trudnoći s fanovima je podijelila u kolovozu te pritom priznala da je imala pomiješane osjećaje zbog nedavnog spontanog pobačaja.

"Nakon što sam prije 13 tjedana saznala da sam trudna, u meni su se miješali osjećaji između potpune euforije i neizmjernog straha. Zbog godina i gubitka bebe u prošloj trudnoći nisam se željela povezati s ovom potencijalnom bebom prebrzo. Nije nam bilo nimalo zabavno proteklih mjeseci i ja i cijela obitelj živjeli smo na iglama dok smo čekali rezultate detaljnih pretraga, provodeći većinu vremena po liječničkim ordinacijama. Hvala Bogu sve je u redu ovaj put i blagoslovljeni smo s još jednom djevojčicom", napisala je Milla.

U narednim objavama, požalila se da je u trudnoći dobila 23 kilograma i da joj je sve teže obavljati svakodnevne obveze. "Istina, ovaj put nisam vježbala kao u prethodnim trudnoćama jer sam paranoična i doista pazim da ničim ne ugrozim bebu i izložim se riziku od pobačaja. Ova rastuća kilaža ima i jedan plus - moje "mama grudi" su se vratile što je zabavno djevojci koja je uvijek bila ravna kao daska. Zato uživam u ovim trenucima dok traju!", poručila je Milla.

Linker
25. travanj 2024 01:51