Davor Matota
ruku pod ruku na špicu

Najsretniji poznati par na špici: I nakon dva i pol desetljeća najviše uživaju udvoje

Modno usklađeni u crnim kaputima i hlačama, s kapicama na glavi, šetali su prohladnom zagrebačkom špicom Mirna i Zoran Zidarić, supružnici koji slove za jedan od najskladnijih parova u gradu. A ako je za suditi prema njihovom dobrom raspoloženju, oni i nakon dva i pol zajednička desetljeća najviše uživaju udvoje.

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić i poznati zagrebački arhitekt Zoran Zidarić prošle su proslavili okruglu, 25 godišnnjicu braka, a za mjesec dana, eto im i 26. slavlja ljubavi! S velikim osmijehom na licu, ruku pod ruku i uvijek u iznimno dobrom raspoloženju i nakon svih ovih godina šeću kao da su se jučer upoznali!

Osim što je Mirna niz godina omiljeno i prepoznatljivo HRT-ovo lice, i Zoran Zidarić uspješno pliva poslovnim vodama. Nakon što je osvojio državnu Nagradu "Vladimir Nazor" te međunarodnu BIG SEE Architecture award, njegov Arhitektonski studio Dva arhitekta u rujnu je dobio i uvaženu američku nagradu "Architecture MasterPrize 2019" za Vinariju Galić u Kutjevu. Nagradu su Zoran Zidarić i njegov poslovni partner Tomislav Ćurković dobili u kategoriji najboljih svjetskih ostvarenja arhitektonskog projektiranja u domeni industrijske arhitekture.

Spica / Zagreb 14.12.2019. / foto: Davor Matota / Mirna Zidaric i suprug Zoran
Davor Matota

Par se upoznao u Barceloni 1992. na Olimpijskim igrama, a već dvije godine kasnije bili su u braku. U skladnim bračnim vodama dobili su sinove Bornu (23) i Marina (18).

Linker
23. travanj 2024 12:31