Profimedia, AKM-GSI
omiljena pop zvijezda ponovno pati

Najteži dani: Nakon živčanog sloma Selena Gomez završila u bolnici

Zbog loših krvnih nalaza, nesretna pjevačica pala je u depresiju i završila u psihijatrijskoj ustanovi koja ju je već liječila.

Život 26-godišnje Selene Gomez, poznate po energičnim plesnim hitovima, sve je samo ne bajka. Mlada pjevačica i glumica prošle je godine morala na transplantaciju bubrega koji je primila od bliske prijateljice Francije Raise, a novi zdravstveni problemi doveli su je i do posljedica po psihičko zdravlje.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 13:  Selena Gomez attends the Coach 1941 fashion show during New York Fashion Week on February 13, 2018 in New York City.  (Photo by Michael Stewart/WireImage)
WireImage
Glumica i pjevačica Selena Gomez nedavno je odrezala šiške

Krajem rujna, Selena je doznala da joj je broj leukocita znatno smanjen, a psihički se iz dana u dan osjećala sve gore pa su je članovi obitelji odveli u bolnicu 'Cedars-Sinai Medical Center' gdje je provela nekoliko dana i zatim se vratila kući.

Nakon živčanog sloma, Selena je prošli tjedan ponovno prijavljena na odjel psihijatrije u istu bolnicu gdje prima dijalektičko-bihevioralnu terapiju. Selena je navodno pokušala otići iz bolnice, no doktori joj zbog teškog stanja to nisu dozvolili.

Linker
16. travanj 2024 07:03