omiljena pop zvijezda ponovno pati

Najteži dani: Nakon živčanog sloma Selena Gomez završila u bolnici

West Hollywood, CA - Selena Gomez is red hot in a retro outfit at The Nice Guy. The singer, who is rumored to be taking a break from Justin Bieber (who's currently linked to Baskin Champion), is hard to miss in the vintage inspired outfit on a Saturday evening at the WeHo hotspot. She shows some serious leg in a slit skirt and pairs the outfit with a distressed band tee.
Pictured: Selena Gomez
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 366899855, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Zbog loših krvnih nalaza, nesretna pjevačica pala je u depresiju i završila u psihijatrijskoj ustanovi koja ju je već liječila.

Život 26-godišnje Selene Gomez, poznate po energičnim plesnim hitovima, sve je samo ne bajka.  Mlada pjevačica i glumica prošle je godine morala na transplantaciju bubrega koji je primila od bliske prijateljice Francije Raise, a novi zdravstveni problemi doveli  su je i do posljedica po psihičko zdravlje.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 13: Selena Gomez attends the Coach 1941 fashion show during New York Fashion Week on February 13, 2018 in New York City. (Photo by Michael Stewart/WireImage)
WireImage

Glumica i pjevačica Selena Gomez nedavno je odrezala šiške

 

Krajem rujna, Selena je doznala da joj je broj leukocita znatno smanjen, a psihički se iz dana u dan osjećala sve gore pa su je članovi obitelji odveli u bolnicu 'Cedars-Sinai Medical Center' gdje je provela nekoliko dana i zatim se vratila kući.

Nakon živčanog sloma, Selena je prošli tjedan ponovno prijavljena na odjel psihijatrije u istu bolnicu gdje prima dijalektičko-bihevioralnu terapiju.  Selena je navodno pokušala otići iz bolnice, no doktori joj zbog teškog stanja to nisu dozvolili.