Severina
 CROPIX
oporavlja se

Najteži dani: Severina operirana zbog neizdrživih bolova

Prije svega nekoliko dana domaća pjevačica na Instagramu je podijelila uzavrelu atmosferu s koncerta u Zurichu, no u srijedu je iznenadila obožavatelje objavom iz bolnice.

Nakon što je na Instagram Storyju objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, Severina (46) ju je ubrzo ju je izbrisala. Obožavatelji su se zabrinuli za njezino zdravlje, a kako je otkrio njezin PR stručnjak, radi se o rutinskom zahvatu.

"Severina je u srijedu podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorana i otkazati, budući da su bolovi bili neizdrživi", rekao je PR-ovac i bliski Severinin prijatelj Davor Grgin.

"Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma 'Halo'", izjavio je.

Pjevačica se prije nepunih tjedan dana pohvalila fotografijama iz New Yorka gdje se družila sa zvijezdama serije 'Igra prijestolja', a uživala je i u premijeri prve epizode posljednje sezone popularne serije.

Zagreb, 090318.
Opcinski kazneni sud.
Nastavak sudskih tuzbi Severine i njenog bivseg muza Milana Popovica.
Na fotografiji: Severina na putu prema sudu.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
CROPIX
Severina

Linker
19. travanj 2024 05:45