Profimedia, AKM-GSI
SAMO DAN NAKON SNIMKI

Najteži i najljepši trenuci Khloe Kardashian: Usred preljubničkog skandala prvi put postala majka

Samo dan nakon što su se medijima proširile snimke na kojima je njezin partner uhvaćen u preljubu, Khloe Kardashian rodila je njihovo prvo dijete.

Zvijezda reality showa "Keeping Up With the Kardashians" postala je majka - Khloe Kardashian (33) danas, 12. travnja, je rodila djevojčicu, javlja TMZ. Vijesti stižu samo dan nakon što je Daily Mail objavio fotografije i video njezinog dečka, košarkaša Tristana Thompsona (27) na kojima je uhvaćen u preljubu. On se dva dana prije zabavljao na partiju u njujorškom klubu, a snimljen je kako se skriva iza kapuljače dok ljubi drugu ženu te su kasnije objavljene snimke na kojima je uhvaćen kako s njom odlazi u hotel. Cijelu situaciju nije popravio ni TMZ koji se dočepao snimki iz listopada prošle godine, kada je Khloe bila u trećem mjesecu trudnoće, a na kojima on ljubi dvije žene.

Nitko od njegovih prijatelja nije iznenađen skandalom jer svi znaju da "on stalno vara", a mnogi od njih ga nazivaju serijskim preljubnikom. Khloe i Tristan su u prosincu prošle godine objavili kako očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Košarkaš već ima sina Princea s bivšom djevojkom Jordan Craig.

Hollywood, CA  - Stars arrive at Tristan Thompson's early 27th birthday celebration at Beauty & Essex in Hollywood after Khloe Kardashian's baby shower in Bel Air.

Pictured: Tristan Thompson, Khloe Kardashian

BACKGRID USA 10 MARCH 2018, Image: 365737175, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Tristan Thompson i Khloe Kardashian

Tada je reality zvijezda imala samo lijepe riječi za svojeg partnera: "Tristane, hvala ti što me voliš, hvala ti što me tretiraš kao kraljicu. Hvala ti što se osjećam lijepom u svakom trenutku. I najviše od svega - hvala ti što ću postati majka. Ti si ovo iskustvo učinio magičnijim nego što sam to zamišljala. Nikada neću zaboraviti koliko si divan prema meni". Par je započeo vezu u rujnu 2016., a tri mjeseca kasnije 27-godišnji košarkaš je s bivšom djevojkom, koja tvrdi kako je i nju stalno varao, dobio sina.

Khloe je prije samo tri dana objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se još uvijek sve čini idilično i s porukom da su spremni za prinovu. Danas joj ispod nje njezini obožavatelji čestitaju i ostavljaju poruke podrške te joj poručuju kako će uz svoju kćer preživjeti i ovu dramu. Iako se ona još uvijek nije oglasila oko skandala, cijeli Kardashian-Jenner klan je prestao pratiti Tristana na društvenim mrežama, a Kris Jenner je viđena kako brzo odlazi svojoj kćeri u Cleveland, gdje je sama čekala dolazak svoje djevojčice.

Linker
18. travanj 2024 23:24