Josko Supic / Hanza Media
PRINOVA U OBITELJI

Najveća sreća za splitskog glazbenika: Stigla peta beba, otkriveno i ime koje su odabrali

Splitski glazbenik pohvalio se prinovom u obitelji: on i supruga dobili su još jednog sina kojem su odabrali biblijsko ime.

Glazbenik Petar Dragojević (39) objavio je fotografiju dječje ručice iz KBC-a Split i time sa svojim obožavateljima podijelio sretnu vijest da je u njegovu obitelj stiglo peto dijete. Njemu i supruzi Andrei stigao je sinčić Noah kojem se posebno vesele njegova tri starija brata i sestra - desetogodišnji David, osmogodišnji Emanuel, šestogodišnji Jona te četverogodišnja Debora.

Obitelj je tako nastavila tradiciju biranja biblijskih imena, a ime Noah, prema osobinama biblijskog Noe, znači potpuni mir, utjeha, smiraj.

Par je želio da im spol petog djeteta bude iznenađenje, kako nam je Petar otkrio u razgovoru u srpnju, prije Splitskog festivala, kada nam je otkrio i kako se uz njega ne vežu nikakvi skandali, iako je iza njega već dva desetljeća glazbene karijere, jer je obiteljski čovjek. Ipak, glazba ima vrlo važno mjesto u njegovom životu pa tako Petar neumorno snima i trenutačno radi na "nečem novom" sa skladateljem Tomislavom Mrduljašem.

Linker
24. travanj 2024 07:35