Profimedia, Press Association
On se već snašao

Nakon 19 godina braka jedan korak su bliže rastavi: Rasprava je trajala punih deset sekundi

Paul Hollywood i njegova supruga Alexandra uskoro će biti službeno rastavljeni. Britanski mediji javljaju da je njihov slučaj danas bio na obiteljskom sudu u Londonu. Sudac Robert Duddridge odobrio im je odluku o razvodu u samo deset sekundi...

Celebrity chef i najistaknutiji britanski majstor pekar Paul Hollywood (53), koji je poznat član žirija u showu "The Great British Bake Off" u procesu je rastave od supruge Alexandre (55) kako bi započeo novi život s mladom izabranicom svog srca.

Odluka o razvodu je prvi korak prema zakonskom okončanju braka, a na Centralnom obiteljskom sudu u Londonu njihova odluka o rastavi donesena je u deset sekundi. Ni Paul, a ni Aleksandra nisu bili nazočni na ročištu. Alexandra kao podnositelj zahtjeva za razvod mora čekati šest tjedana da odredba postane važeća.

S Alex se slavni chef upoznao 1996. godine na Cipru i bila je to ljubav na "prvi dah". Ona je radila kao instruktorica ronjenja, a on se odmarao u hotelu s pet zvjezdica. Samo dvije godine poslije par se vjenčao i 2001. su dobili sina Josha.

File photo dated 21/01/15 Paul Hollywood and then wife Alexandra, who are set to be divorced at the Central Family Court in London, after the celebrity baker split from Alexandra in 2017 after 19 years of marriage., Image: 459614090, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Razdvojili su se kratko 2013. godine zbog Paulove ljubavne afere s Marcelom Valladolid, zvijezdom američke verzije slastičarskog showa. Paul jako voli žene, a zbog toga što je prilično slab na njih, njihov brak je bio na mnogim kušanja. Najviše drama uzrokovala je upravo afera s Marcelom, koju je kasnije nazvao najvećom progreškom u životu.

"Još uvijek volim svoju suprugu", znao je izjavljivati u medijima i uvijek je s velikim poštovanjem govorio o njoj i sinu Joshu (17). Alex mu je zbog toga dala drugu priliku, ali Paul je opet pokleknuo. Najprije su ga uhvatili u strastvenom poljupcu s Candice Brown, pobjednicom slastičarskog showa, da bi ga nakon nekoliko tjedana osvojila 22-godišnja Summer Monteys-Fullam koju je upoznao u lokalnom kafiću.

Sve te afere presudile su njegovom braku, ali bivši bračni drugovi brzinski su se dogovorili o raspodijeli bogatstva od 10 milijuna funti.

"S velikom tugom smo donijeli odluku o rastavi. Naš fokus je sreća našeg sina Josha i molimo medije i javnost da nam da malo privatnosti tijekom ovog teškog perioda", rekao je u obraćanju javnosti par, a ostavljena supruga dala je intervju u kojem je rekla da su joj ovo najteži dani u životu.

"Moram naglasiti da ne žalim što sam Paula primila nazad nakon njegove afere u Americi. Dobro sam promislila o tome i to je bila dobra odluka i za mene i za mog sina. Sada nisam bijesna na Paula, ali naravno da sam povrijeđena. Ljutnja je emocija koja nije dobra za čovjeka jer ti ništa korisno ne donosi", naglasila je u intervjuu mudro.

Linker
25. travanj 2024 13:50