Getty Images
DJECA SU PROTIV

Nakon 31 godine braka za razvod je saznala preko maila, ali ne odustaje: 'Moj brak još nije gotov'

Samo tjedan dana nakon što su proslavili 31. godišnjicu braka, američka političarka saznala je da je njezin suprug predao zahtjev za razvod, a iako su bili više od tri desetljeća u braku tu vijest joj čak nije on priopčio, već je saznala putem e-maila.

Samo tjedan dana nakon što su proslavili 31. godišnjicu braka, američka političarka saznala je da je njezin suprug predao zahtjev za razvod, a iako su bili više od tri desetljeća u braku tu vijest joj čak nije on priopčio, već je saznala putem e-maila.

Bivša republikanska kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a, Sarah Palin, otkrila je da je saznala da je njezin suprug Todd Palin predao zahtjev za razvod dok je, kao i svaki drugi dan, provjeravala svoj e-mail. U novom intervjuu političarka je otkrila da ju je njegov postupak jako pogodio, ali i da njezin brak nije u potpunosti "završio".

55-godišnja političarka tvrdi da je za Toddove želje za razvodom saznala kada su je njegovi odvjetnici kontaktirali putem maila u lipnju ove godine.

- Bila sam očajna. Kao da me netko ustrijelio - izjavila je kada je zahtjev za razvodom postao i služben, na 55. rođendan njezinog supruga i tjedan dana nakon što su proslavili 31. godišnjicu braka. Ipak, sada je otkrila kako i dalje pokušavaju spasiti svoj brak i kako se nada da ipak nije svemu kraj.

INDIANAPOLIS, IN - MAY 26:  Former Governor of Alaska Sarah Palin and her husband Todd attend Game Three of the Eastern Conference Finals between the Indiana Pacers and the Miami Heat at Bankers Life Fieldhouse on May 26, 2013 in Indianapolis, Indiana.  NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Andy Lyons/Getty Images)
Getty Images

- Odlazimo kod bračnog savjetnika, još nije sve gotovo. Odvjetnici se bogate na nama i taj cijeli sistem je pokvaren. Ništa od toga nema smisla. Bog ne želi da se obitelji raspadnu. Znam to. Za mene je brak osnova naše nacije. Zbog njega je Amerika toliko bolja, zbog te sigurnosti obitelji. I ne želim da se moja raspadne - izjavila je Palin koja se za supruga udala 1988. godine i zajedno imaju petero djece. Upravo su djeca i njihovo protivljenju razvodu ključni u drugoj prilici za njezin brak jer ih motiviraju da pokušaju spasiti ljubav nakon tri desetljeća.

- Ljuti su jer smo ih stalno učili da smo dali zavjet pred Bogom. Moji roditelji su u braku 58 godina, i sve tradicionalne obitelji ostaju zajedno kroz sve situacije, bez obzira na to koliko je teško i bez obzira na to što te očekuje. I sad kad moja djeca gledaju što se događa, nisu sretni - izjavila je Palin. Njezin suprug je predao zahtjev za razvod 6. rujna ove godine te naveo da razlike u karakteru jednostavno čine zajednički život nemogućim.

Linker
26. travanj 2024 10:16