Ljubav pobjeđuje i razvod

Nakon bračnog brodoloma šalje joj poruke pune ljubavi

Možda ne plove više zajedno u bračnim vodama, ali to ne znači da među njima nema ni traga ljubavi.

Glumac Channing Tatum napravio je gestu koja je dojmila sve njegove obožavatelje. Na svom je Instagramu poslao poruku punu ljubavi svojoj bivšoj supruzi Jenni Dewan, s kojom ima kćerkicu Evelyn (4).

28-godišnji glumac koji slovi kao najzgodniji glumac Hollywooda, dirljivu izjavu zapravo je namijenio dvjema ženama koje su obilježile njegov život.

STEP UP, Channing Tatum, Jenna Dewan, 2006., Image: 98051223, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Touchstone Pictures/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
 

'Sretan Majčin dan svima! Jenna, sretan Majčin dan, srce! Mama, i tebi sretan Majčin dan. Volim vas obje!', rekao je poznati glumac na svom Instagram Storyju.

Nakon punih devet godina braka, Channing i Jenna su početkom travnja objavili vijest o rastavi, a zajednički se i dalje brinu za svoju princezu.

'Puni ljubavi, odlučili smo se razići kao par. Prije puno godina iskreno smo se zaljubili i imali smo predivno zajedničko putovanje. I dalje se volimo, no ljubav je predivna avantura koja nas vodi u različitim pravcima', dio je objave za javnost koju su oba supružnika potpisala.

Brett D. Cove / Splash News
 

Još za vrijeme trajanja braka, Jenna je u showu Ryana Seacresta otkrila da je suprugovo prezime uzela isključivo jer je to bila njegova želja.

'Channing je jako tradicionalan. Ja nisam. Moja obitelj je jako liberalna pa nama to nije važno, ali njemu je. Još mu je malo žao što nisam uzela samo njegovo prezime, ali iz nekog razloga teško mi je odreći se prezimena s kojim sam se rodila', izjavila je Jenna koja je uz svoje prezime samo dodala suprugovo.