Davor Matota / Hanza Media
EKSKLUZIVNO

Nakon neuspjelog braka i veze, zgodna Dalmatinka ponovno ljubi: 'Zaljubljena sam i sretna!'

I najuža zagrebačka ulica bila je neizmjerno široka za novopečeni par na našem zvjezdanom nebu – tip-top skockani, držali su se za ruke i stiskali jedno uz drugo pa su ih prolaznici gledali sa zanimanjem u zagrebačkom Dežmanovom prolazu, a nisu promakli ni našem fotografu

'Zaljubljena sam i sretna', ekskluzivno za portal Gloria.hr rekla je Anita Dujić te se od srca nasmijala shvativši da je njezina slatka tajna razotkrivena. 'Naša je veza još na početku, zajedno smo tek dva mjeseca. 'On živi u Londonu pa smo na relaciji Zagreb-London, s tim da je on ipak češće u Zagrebu nego ja kod njega', ispričala nam je manekenka i dizajnerica nakita.

Odabranik njezina srca je Duncan Broadfoot, rođen u škotskom gradu Glasgowu, a par je spojio posao. Upoznali su se na snimanju filma Mamma Mia 2 koji se u rujnu i listopadu snimao na Visu. Ona je radila kao scenografkinja i dekoraterka seta, on kao location manager. Sunce i sol na romantičnom otoku zasigurno su dodatno kumovali iskricama koje su se rodile između ovog naočitog para.

33-godišnja Anita Dujić iza sebe ima neuspjeli brak s Ivanom Veljačom, a nakon što se 2015.razvela nakon sedam zajedničkih godina, ljubavi je dala novu šansu s glumcem Ivanom Hercegom. No, ni to nije potrajalo. Sada je pak za leptiriće u trbuhu zaslužan simpatični Škot zbog kojega ponovno nosi zaljubljeni osmijeh.

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Anita Dujić
Davor Matota / Hanza Media
Anita Dujić i Duncan Broadfoot
Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Anita Dujic i mozda novi decko
Davor Matota / Hanza Media
Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Anita Dujic i mozda novi decko
Davor Matota / Hanza Media

Linker
16. travanj 2024 21:34