Matej Dokić
Neočekivan zaokret

Nakon odlaska s HTV-a, Karmela Vukov-Colić ima novi posao

2018. godine Karmela Vukov-Colić objavila je da odlazi s Prisavlja, a uskoro kreće njezin novi televizijski angažman.

Na lokalnoj komercijalnoj obiteljskoj televiziji s kršćanskim vrijednostima Laudato TV kreće emisija 'Recepti svete Hildegarde', a vodit će je poznato televizijsko lice - Karmela Vukov Colić. Tako je poznata voditeljica spojila dvije ljubavi - kuhanje i televiziju. Gledatelji će moći uživati u njezinim receptima zdravih i ukusnih jela, spremljenih po receptima svete Hildegarde.

Karmela Vukov-Colić (50) je na nacionalnoj TV kući provela više od tri desetljeća, točnije 31 godinu, a nakon što je potpisala sporazumni prekid radnog odnosa s 1. prosincem 2018., pronašla je novi posao.

'Nije mi bila namjera napustiti HRT, nisam o tome razmišljala, no život ponekad ima drukčiji scenarij... Osnovni razlog moje molbe za prekid radnog odnosa zdravstvene je prirode. Godinama sam gurala, ustajala u četiri ujutro, radila jutrima, večerima, subotama, nedjeljama, bila na terenima, snimanjima, ponekad i više od deset sati dnevno, i sve je to super - jer radila sam posao koji volim. No, u jednom trenutku organizam kaže – dosta. Kako su se pojavila različita nagađanja, shvaćam da trebam nešto reći i skratiti priču', objasnila je u studenom za časopis Gloria.

Karmela Vukov Colic 
Vizazistica Tena Basic
Moderna galerija, Zagreb 
Fotograf Matej Dokic 261118
Matej Dokić
Karmela nas uvijek oduševi svojom pojavom.

Linker
19. travanj 2024 03:08