Profimedia, Shutterstock Editorial
ljubavna saga

Nakon prekida s Miley, obitelj je zabrinuta za Liama Hemswortha: 'Makni se od nje, nije vam suđeno'

Nakon što su se krajem prošle godine u tajnosti jedno drugome zakleli na vječnu ljubav, pjevačica i glumac nakon sedam su se mjeseci razišli. I dok ona slomljeno srce liječi u Italiji, njegova obitelj nada se da do pomirenja između slavnog para neće doći.

Glumac Liam Hemsworth (29) i pjevačica Miley Cyrus (26) brzo su okončali svoj brak, no ne spominju razvod već se spominje samo prekid veze. To je zabrinulo njegovu obitelj koja se ne slaže s odabirom njegove supruge već se nada da će ostati rastavljeni.

Iza sebe pjevačica i bivša teen zvijezda ima turbulentno razdoblje. Njezina priča slična je gotovo svakoj zvijezdi koja se proslavila u mladim danima pa se iz nevine djevojčice pretvorila u buntovnicu sklonu skandalima i ekscesnom ponašanju.

Miley Cyrus and Liam Hemsworth 
 attend The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)
Getty Images for The Met Museum/

"Njihov brak je bio predugo toksičan. Nisu stvoreni jedno za drugo", rekao je medijima izvor blizak njegovoj obitelji. Navodno je njegova obitelj zabrinuta za njega nakon što su se razišli i mole glumca da prekine svaki kontakt s pjevačicom s kojom je u ljubavnoj vezi, s prekidima i pomirenjima, posljednjih deset godina.

Liam se nadao mirnom obiteljskom životu i djeci, dok za Miley roditeljstvo još nije na popisu želja. Kako je otkrio izvor, nije se željela niti udati već je to napravila samo zbog njega.

/Miley Cyrus and Liam Hemsworth
Variety's Power of Women Presented by Lifetime - Inside, Los Angeles, USA - 14 Oct 2016, Image: 302825384, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Nakon prekida koji je odjeknuo u svim svjetskim medijima, Liam je utjehu pronašao u krugu svoje obitelji, dok se pjevačica uputila na talijansko jezero Como, a tamo je uhvaćena kako ljubi blogericu Kaitlynn Carter, što je još više povrijedilo glumca.

O svom prekidu par nije javno progovorio, a rastali su se navodno još prije nekoliko mjeseci. Liam je nekoliko dana nakon informacije koja se pojavila u medijima na Instagramu objavio fotografiju s opisom u kojem stoji da "Za Miley želi samo najbolje". Glasnogovornik pop zvijezde potvrdio je da su se razišli te da je trenutno najbolje da se fokusiraju na sebe i karijere. Mediji su se raspisali i o njezinoj novoj pjesmi "Slide Away" koja se čini kao poruka nakon prekida.

Linker
19. travanj 2024 13:33