Profimedia, Mega Agency
život ide dalje

Nakon prekida u dobrom društvu: Irina nema vremena za tugovanje, uživa daleko od problema

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da je prekinuo jedan od najljepših parova svijeta, Irina Shayk pobjegla je na odmor - daleko od napisa o propasti svoje veze.

Iako su ih glasine o krizi u vezi pratile već nekoliko mjeseci, mnogi su ostali iznenađeni kada je potvrđeno da su Irina Shayk i Bradley Cooper prekinuli. Naravno, sada se saznaje sve više detalje među kojima je i činjenica da su već mjesecima živjeli na različitim adresama.

"Irina trenutno nije fokusirana na karijeru, slavu i celebrity život, jedino što želi je zaštiti svoju obitelj. S druge strane, Bradley misli samo na posao i prihvaća svaku novu ponudu. Misli da je u naponu snage i želi napraviti čim više u svojoj karijeri pa su zbog toga provodili mnogo vremena odvojeni. Živjeli su odvojene živote. Kada bi on bio u Los Angelesu, ona bi bila u New Yorku i obrnuto - izjavio je jedan od prijatelja para za magazin People.

Irina Shayk is seen in Los Angeles, California.

NON-EXCLUSIVE   June 6, 2019.
06 Jun 2019, Image: 443987296, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Lijepa Ruskinja na napise u medijima reagirala je najbolje što je znala. Na svom je Instagramu objavila kako trenutačno snima na Islandu za talijanski modni brend, a putovanje u Nacionalni park Skaftafell vratio joj je osmijeh na lice. Njezin suradnik iz modne agencije Ali Kavoussi objavio je fotografiju s Irinom, a nazvao ju je svojom ljubavi. "Uživanje na Islandu uz moje dvije ljubavi.", napisao je Ali.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

.. @falconeriofficial ❄️

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Vijest o prekidu s glumcem Bradleyjem Cooperom službeno je potvrđena prije nekoliko dana, a priča se kako su već bili prekinuli i prije dodjele Oscara, ali tada nisu htjeli da njihov prekid zasjeni uspjeh filma "Zvijezda je rođena". Na početku svoje veze, koja je trajala četiri godine, bili su stvarno zaljubljeni, ali njihovi prijatelji tvrde da je ta zaljubljenost jednostavno nestala i da su tada shvatili kako ih ne povezuje mnogo toga. Naravno, trudili su se održati vezu zbog kćeri Lee De Seine, ali na kraju je ona odlučila kako je vrijeme da prestanu trošiti dane jedno na drugo i krenu dalje.

Linker
19. travanj 2024 17:33