Getty Images
ne gubi vrijeme

Nakon propalih veza slavna pjevačica je završila u bolnici, a tamo je već tješi novi dečko

Pop zvijezda koja je često punila medijske stupce zbog problematičnog ponašanja završila je u bolničkoj postelji. Nakon kratkog braka koji je završio razvodom i kratke homoseksulane veze, dok se oporavlja nije sama - već je tješi nova ljubav.

Pjevačica Miley Cyrus (26) nalazi se u bolnici zbog upale krajnika. S obožavateljima je na Instagramu podijelila fotografije iz bolničkog kreveta te se trenutno oporavlja, a uz majku, društvo joj pravi i friško rođena ljubav.

Kroz nekoliko Instagram Storyja pjevačica je kazala pratiteljima kako joj je žao što će zbog bolesti morati propustiti dobrotvorni koncert za spas gorila te ih je zamolila da joj šalju samo dobru energiju kako bi se što prije oporavila. Njezina majka Tish je uz svoju kćer, a fotografirale su se i dok joj je češljala kosu. Osim majke, Miley je utjehu pronašla u novom dečku s kojim je navodno tek nekoliko tjedana, no sudeći po njezinim objavama, njihova veza postala je službena.

Instagram

Australski glazbenik Cody Simpson (22) posjetio je Miley u bolnici i kako je napisala, donio joj je buket ruža, ali i gitaru kako bi mogao otpjevati stihove pjesme koje je napisao samo za nju. "Odjednom se osjećam puno bolje", napisala je uz video koji je podijelila.

Romansa nakon bračnog brodoloma brzo je sagorjela: Miley Cyrus okončala je ljubavnu romansu i zbog toga ne plače

Instagram

Instagram

Iza 26-godišnje pjevačice nalazi se turbulentno razdoblje života, osobito kada je ljubavni život u pitanju. Nakon desetgodišnje veze s glumcem Liamom Hemsworthom (29), par se odlučio vjenčati prošle godine, no razvod braka došao je već nakon godinu dana bračnog života. Nekoliko tjedana nakon prekida s australskim glumcem, Miley je viđena u zagrljaju Kaitlynn Carter, no ta veza potrajala je tek mjesec dana. Kako prenosi američki People, djevojke su ostale dobre prijateljice, iako više nisu u romantičnom odnosu.

Linker
16. travanj 2024 07:34