Profimedia, AKM-GSI
NEOBIČAN IZBOR

Nakon razvoda on je pronašao djevojku, a ona kućnog ljubimca – kokoš

Oni su jedni od omiljenih holivudskih bivših supružnika – službeni razvod nije utjecao na njihovu ljubav, a barem jednom tjedno vrijeme provode u zajedničkom druženju s djecom. Ipak, on ima novu i ozbiljnu vezu, dok je njegova bivša odlučila uzeti pauzu od muškaraca i nabavila si je neobičnog kućnog ljubimca.

Ben Affleck i Jennifer Garner, oboje 45-godišnjaci, javnost su obavijestili da se razvode još 2015. godine. Ipak, službene papire za rastavu braka predali su tek u travnju ove godine, no nisu dopustili da zbog razvoda pate njihova djeca. Česte zajedničke fotografije koje obiluju iskrenim osmjesima otkrivaju da se bivši supružnici itekako dobro slažu pa 11-godišnja Violet, 8-godišnja Seraphina i petogodišnji Samuel razvod svojih roditelja proživljavaju, uvjetno rečeno, lako.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Ben Affleck and Jennifer Garner reunite at their children's school following Ben's big Emmy outing with producer Lindsay Shookus. September 20, 2017 
X17online.com PREMIUM EXCLUSIVE
X17online.com
Bivši supružnici Ben Affleck i Jennifer Garner ispred škole koju pohađaju njihova djeca, 20.09.2017

I dok njihov tata Ben uživa u novoj ljubavi s filmskog producenticom Lindsay Shookus, mama Jennifer mnogobrojnim dnevnim aktivnostima koje uključuju radne obveze, svakodnevno trčanje, ali i cjelodnevnu brigu o troje djece, odlučila je pridodati još jednu – druženje s kokoši.

Kokoš nazvana Regina George ime je dobla po popularnom liku iz filma ”Mean Girls”, a ponosna vlasnica predstavila ju je na svom Instagram profilu kroz fotografiju na kojoj je vidljivo kako uživa u šetnji vodeći svoju novu ljubimicu na uzici.

- Moj život svakim danom postaje sve zanimljiviji, napisala je duhovita glumica uz fotografiju i "zaradila" bezbroj komentara i lajkova svojih vjernih obožavatelja.

Linker
21. travanj 2024 05:43