Ricky Martin i Jwan Yosef
 MCC / Spread Pictures / Profimedia
Sreća je velika

Nakon samo 10 mjeseci stigla i četvrta beba: Ricky Martin i suprug su se pohvalili prvom fotografijom

Obitelj pjevača Rickyja Martina postala je veća za još jednog člana - sinčića Renna. Ponosni otac, koji je u braku sa slikarom Jwanom Yosefom, oduševio je fanove i prijatelje prvom fotografijom prinove.

Obitelj pjevača Rickyja Martina postala je veća za još jednog člana - sinčića Renna. Ponosni otac, koji je u braku sa slikarom Jwanom Yosefom, oduševio je fanove i prijatelje prvom fotografijom prinove.

Nakon što je na svečanoj večeri u čast obilježavanja kampanje za promicanje ljudskih prava objavio sretnu vijest da očekuje još jednu bebu, pjevač Ricky Martin (47) i njegov suprug Jwan Yosef (35) dočekali su četvrto dijete. Sinčić Renn pridružio se braći blizancima, 11-godišnjim Matteu i Valentinu te 10-mjesečnoj sestri Luciji.

Par se dolaskom prinove pohvalio i na Instagramu. "Rodio se naš sin Renn Martin-Yosef", kratko je napisao pjevač uz fotografiju na kojem on i njegov suprug drže sinčića s velikim osmjesima na licima, vidno uzbuđeni što se njihova obitelj proširila za još jednog člana. Latino pjevač je još 2008. postao samohrani otac blizanaca koje mu je rodila surogat majka, a supruga Jwana upoznao je na Instagramu 2016., a dvije godine kasnije su se i vjenčali.

BEVERLY HILLS, CA - SEPTEMBER 22: Jwan Yosef and Ricky Martin attend the Los Angeles LGBT Center's 49th Anniversary Gala Vanguard Awards at The Beverly Hilton Hotel on September 22, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Jesse Grant/Getty Images)
Getty Images

Početkom ove godine Martin je izjavio kako je oduvijek želio veliku obitelj, a želja mu se očito ostvarila. "Želim još četiri para blizanaca, volio bih imati jako veliku obitelj, ali trenutno nam se svašta događa u životima, puno je posla. Nakon što sve riješimo, bit ćemo spremni na još djece", rekao je ponosni otac.

Valentino Martin, Ricky Martin, Matteo Martin, Jwan Yosef 
12/10/2016 The World Premiere of
Profimedia, Newscom
Ricky Martin sa suprugom i djecom 2016. godine

Inače, njegova kći Lucia s Martinom dijeli isti datum rođenja - 24. prosinca, a pjevač je ubrzo nakon njezinog rođenja objavio zajedničku fotografiju na Instagramu. "Presretni smo što smo postali roditelji predivne i zdrave djevojčice Lucije Martin-Yosef. Ovo je posebno razdoblje za nas i jedva čekamo vidjeti kamo će nas ova zvjezdana beba odvesti. Njezino dvoje braće, ja i Ricky zaljubili smo se u nju", kazao je suprug Jwan nakon njezina rođenja.

Linker
26. travanj 2024 02:00