Profimedia, Mega Agency
Prava ljubav

Nakon samo godine dana ljubavi: Poznati glumac želio sakriti tajnu, ali fotografi su sve otkrili

Glumac Jonah Hill, poznat po ulogama u američkim komedijama, ali i hit filmu 'Vuk s Wall Streeta', zaprosio je svoju djevojku Giannu Santos nakon samo godine dana veze. Par su fotografi ulovili u šetnji New Yorkom te uočili da stilistica nosi zaručnički prsten na ruci. Iako je glumac sada najviše posvećen poslu, čini se da će u pretrpan raspored uspjeti ugurati i vjenčanje, a nedavno je kupio i vilu u Santa Monici.

Holivudski glumac Jonah Hill i njegova djevojka, stilistica Gianna Santos prvi su put u javnosti viđeni u kolovozu 2018. u New Yorku, kada su i krenula šuškanja o početku njihove veze. Zaljubljeni par od tada je uspio sačuvati svoj privatni život dalje od očiju javnosti, ali ponovno su ih "uhvatili" fotografi i otkrili sretne vijesti. Naime, na Gianninoj ruci se sjaji zaručnički prsten tako da će slavni par uskoro napraviti važan korak u svojoj vezi, a i to će vjerojatno proći u najvećoj tajnosti s obzirom na to da Jonah izbjegava govoriti o privatnom životu u svojim intervjuima.

Strani mediji nedavno su objavili da je Hill kupio i kuću u vrijednosti od 6,77 milijuna dolara u Santa Monici u Kaliforniji u koju će se uskoro useliti sa svojom budućom suprugom.

Osim što se bavi glumom, pa je tako najpoznatiji po ulogama u filmovima "Vuk s Wall Streeta" i "Igra pobjednika" za koje je dobio i nominaciju za Oscara, Hill se okušao i kao redatelj te kao producent. U kinima trenutačno igra film "Dobri dečki" na kojem je radio kao izvršni producent, a njegov redateljski debi "Mid90s", koji je izašao lani, dobio je pozitivne kritike, no Hill je već na početku shvatio da nije isto biti glumac i redatelj.

Gianna Santos, Jonah Hill
WSJ Magazine Innovator Awards, New York, USA - 07 Nov 2018, Image: 394727682, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

"U početku sam pomislio da će ovo biti jednostavno jer znam kako volim da mi se redatelj obraća, ali ubrzo sam shvatio da ne mogu svim glumcima pristupati na isti način. Mislim da se sva naša iskustva nadovezuju na to kakva smo osoba u ovom trenutku, a sva filmska iskustva nadovezuju se na to kakav si glumac, scenarist, redatelj...", objasnio je Hill.

Linker
23. travanj 2024 13:59