Profimedia, Backgrid Australia
Manija za neobičnim imenima

Nakon sina Šuma Kadulja, glumica rodila treće dijete i dala mu još neobičnije ime

Nakon sinova Šume Kadulje i Prosvijetljene kiše, glumica Teresa Palmer na svijet je donijela treće dijete - kćer kojoj su ona i njezin suprug Mark Webber također dali vrlo neobično ime.

Australska glumica Teresa Palmer (33) i njezin suprug, glumac Mark Webber (38) dobili su prinovu - djevojčicu kojoj su dali zaista neobično ime. Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj drži svoju novorođenu kći Poet Lake Palmer, čije ime doslovno znači 'pjesnikinja jezera'.

"Naša predivna djevojčica Poet Lake Palmer na svijet je stigla u petak 12. travnja. Čarobna je, osjećamo se kao u snu", napisali su vidno uzbuđeni roditelji. Mark je odmah nakon rođenja tetovirao ime svoje kćeri na vrat te objasnio da joj je dao takvo ime jer joj je 'šaputao pjesmu čim '.

Izbor ovog neobičnog imena nimalo ne iznenađuje, barem u slučaju ovih dvoje glumaca, čije drugo dvoje djece ima još neobičnija imena. Njihov dvogodišnji sin zove se Forest Sage - Šuma Kadulja, a drugi, petogodišnji sin nosi ime Bodhi Rain. Bodhi na sanskrtu znači prosvjetljenje, a Rain je, naravno, kiša.

Teresa i Mark u braku su već šest godina, a upoznali su se 2012. kada se Mark javio glumici preko Twittera. Par nije dugo čekao pa su se vjenčali već u kolovozu 2013., a svog prvog sina Bodhija Raina dobili su u veljači 2014.

Osim toga, Teresa je također pomajka Markovom 11-godišnjem sinu Isaacu Loveu kojeg glumac ima s bivšom djevojkom Frankie Shaw.

Linker
25. travanj 2024 06:01