Instagram
sreća nakon problema

Nakon svih životnih problema, Selena Gomez ponovno nosi osmijeh na licu

Potpuno se povukla iz javnosti nakon što je doživjela živčani slom u rujnu ove godine, ali čini se kako se pjevačica potpuno oporavila i sada uživa u društvu svojih prijateljica.

Nakon dugog izbivanja, pjevačica Selena Gomez viđena je kako s prijateljicama uživa na zimskom odmoru – potpuno zdrava i sretna. Njezina najveća podrška u teškim trenucima, prijateljice Connar Franklin i Bailee Madison, podijelile su nekoliko fotografija s njihovog izleta na skijalište Big Bear u Kaliforniji. Prve fotografije slavne pjevačice objavljene su nakon višemjesečne izolacije i to nakon što su njezini prijatelji izjavili kako se Selena osjeća mnogo bolje i da se veseli povratku normalnom životu.

Instagram

Instagram

Instagram

26-godišnjakinja je svoje nedavne životne borbe ostavila za sobom, sudeći po širokom osmijehu na licu, a ovo vrijeme želi provesti s obitelji i prijateljima. Bivša Disneyjeva zvijezda imala je vrlo tešku godinu koja se nastavila na turbulentnu 2017. i sve je to ostavilo posljedice na njezinom zdravlju. Lani je prošla transplantaciju bubrega, a sve zbog borbe s lupusom, kroničnom autoimunom bolesti za koju je saznala prije nekoliko godina. Njezina bolest je utjecala i na psihu pa je provela neko vrijeme na rehabilitaciji, a tamo je ponovno završila krajem rujna ove godine kada je saznala da joj nalazi nisu najbolji. Smanjen broj leukocita jako ju je zabrinuo pa je na kraju stradalo i njezino psihičko zdravlje, koje je ionako već narušeno – Selena se bori s depresijom i anksioznošću otkako je saznala da boluje od lupusa, a zbog svega se povukla i s društvenih mreža te svoju karijeru stavila u drugi plan.

Linker
19. travanj 2024 06:18