Instagram/discus70queen
STRASTI U PLIĆAKU

Nakon uspona i padova, uslijedila idila: Sandra Perković vrućim selfijem zapalila društvene mreže

Hrvatska sportašica i njezin dečko Edis Elkasević zajedno uživaju na ljetovanju i odmoru, a objavili su i zajedničku fotografiju zbog koje gore društvene mreže. Naime, na njoj se Sandra i Edis strastveno ljube, a njezini pratitelji poručuju 'Kakav sretnik' i 'Get a room'...

Proslavljena hrvatska atletičarka i bacačica kugle Sandra Perković ne krije koliko je zaljubljena. Na Instagramu rijetko dijeli fotografije sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, ali njihova 'vruća' fotografija u badićima na kojoj su uhvatili strastveni trenutak zapalila je društvene mreže.

'Ako znam što je ljubav, znam to zbog tebe', napisala je Sandra uz fotografiju koja je snimljena u plićaku popularne plaže Saharun na Dugom otoku.

UPOZNALI SU SE 2012., A SAMO GODINU KASNIJE POSTAO JOJ JE TRENER.

"Mi smo vatra i voda, to je nešto što čini naš rezultat toliko posebnim. On zna kad treba smiriti, ja znam kad treba potegnuti i nas dvoje nikada nismo imali problema što se tiče treninga", rekla je jednom prilikom.

Ljubav traje već osam godina

Pomogao joj je da dođe do sportskog vrha, a Sandra je u jednom intervjuu za IN Magazin otkrila kako su se zaljubili:

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", rekla je sportašica.

Zagreb, 201217.
Westin, Kristalna dvorana.
Veliki dan hrvatskog sporta, proglasenje najboljih sportasa u izboru HOO-a.
Na fotografiji:  Edis Elkasevic, Sandra Perkovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

Edis ju je osvojio sportskim uspjesima kojima se divila. Naime, ovaj bivši natjecatelj u bacanju kugle i diska svojedobno je bacio svjetski rekord zbog čega je upravo njemu Sandra dala svoje povjerenje te upravo on i nosi goleme zasluge za uspjeh mlade Zagrepčanke.

Čitajte i:

Poznate dame 'bacile' su se na fora hobi, među njima su Ornela Vištica, ali i Sandra Perković

Sandra Perković osmi put proglašena sportašicom godine: Nagradu primila u elegantnom crnom izdanju

Sandra Perković i Edis Elkasević: Tajna dijamantnog prstena

Linker
23. travanj 2024 19:37