, New York, NY - 20190917 Michelle Dockery leaves her hotel to appear on 'The View' to discuss her new movie, 'Downton Abbey'.
-PICTURED: Michelle Dockery -, Image: 471434511, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia
, New York, NY - 20190917 Michelle Dockery leaves her hotel to appear on 'The View' to discuss her new movie, 'Downton Abbey'.
-PICTURED: Michelle Dockery -, Image: 471434511, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

TEŠKE TRENUTKE ZAMIJENILA JE SREĆA

Nakon životne tragedije, ponovno joj je osmijeh na licu: Četiri godine nakon smrti zaručnika pronašla je novu ljubav

Pune četiri godine trebale su joj za novu ljubav: britanska glumica ponovno je sretno zaljubljena nakon što je 2015. izgubila zaručnika.

Zvijezda serije "Downton Abbey", Michelle Dockery (37), ponovno je sretno zaljubljena nakon što je prije četiri godine prošla kroz najteže životno razdoblje zbog smrti zaručnika. Britanska glumica je sada sreću pronašla s kreativnim direktorom Jasperom Waller-Bridgeom koji je šest godina mlađi od nje, a njihova veza traje već tri mjeseca. Michelle je svojeg novog dečka upoznala preko zajedničkih prijatelja i prije dva tjedan par se zajedno pojavio na Filmskom festivalu u Rimu.

ROME, ITALY - OCTOBER 19: Michelle Dockery attends the
Getty Images for RFF

Michelle Dockery na Filmskom festivalu u Rimu na koji je došla s novim dečkom, ali on nije prošetao crvenim tepihom

 

Jasper, brat nagrađivane Phoebe Waller-Bridge poznate po radu na seriji "Fleabag", ponovno je vratio osmijeh na lice glumice nakon što je njezin zaručnik John Dineen izgubio borbu s rijetkim oblikom raka 2015. godine.

John je imao samo 34 godine kada je preminuo, a Dockery je njihovu ljubav skrivala od javnosti pa se zna tek da su vezu započeli 2013. te da su se zaručili početkom 2015., kada je on već prolazio kroz teško razdoblje.

"Počašćena sam što sam znala Johna. Što sam ga voljela i što sam bila voljena. On je bio moj prijatelj, kralj, heroj, moje sve. Nedostajat će mi" - rekla je kratko u emotivnoj eulogiji. Dvije godine kasnije je u intervjuu za The Guardian otkrila da je najteže od svega bilo sakriti njegovu bolest od medija, što je John jako želio jer je želio zadržati svoju privatnost. "Bilo je potrebno mnogo truda da to ne dospije u medije" - priznala je glumica koja se na posao vratila tri mjeseca nakon njegove smrti na snimanje TV serije "Good Behavior".

15 December 2015.
The Downton Abbey star Michelle Dockery’s fiance, John Dineen, has died aged 34 after a long-term illness.
Dineen, a public relations director, died on Sunday morning at the Marymount hospice in County Cork, Ireland, where he was being cared for in recent weeks. Originally from Waterfall near Cork city, Dineen had been working with the FTI Consulting firm in London when he was diagnosed with the illness.
Dockery, who turned 34 on Tuesday, is understood to have been with Dineen for his final days at the Irish hospice, which specialises in palliative care.
Here stock image:
15/06/2014
Cartier Queens Cup Final at Smiths Lawn, Windsor Great Park, Berkshire
Michelle Dockery and boyfriend, financial PR John Dineen, Image: 269234863, License: Rights-managed, Restrictions: **No UK Sales**, Model Release: no, Credit line: ADavidson / Goff Photos / Profimedia
ADavidson / Goff Photos / Profimedia

Michelle Dockery i John Dineen 2014. godine

Tada je Michelle priznala i da se, iako nikada nisu stali pred oltar, osjećala kao da je izgubila supruga.

"Nema tih riječi kojima mogu opisati kako sam se osjećala. I kako se još osjećam. Nikada nisam bila toliko posvećena nečemu koliko sam bila njemu. Bili smo zaručeni, ali što se nas tiče bili smo vjenčani tako da se smatram udovicom".

Sada su prošle već četiri godine od njegove smrti i Michelle je i u ljubavi i u poslu krenula dalje. S filmom "Downton Abbey" i novom TV serijom "Defending Jacob" osvaja svoju vjernu publiku, ali kako je ona sama rekla – stvari više nikada neće biti iste.

"Jednostavno gledaš na sve drugačije. Nikome to ne želim, niti očekujem da razumiju. Njegova hrabrost i nesalomljivost me potiču da idem dalje. Činjenica je da on nikada nije prigovarao, nije se žalio i to nam je dalo snage. To te tjera naprijed, ta pozitivnost i ne gubljenje nade u čudo".