RTL televizija
tri kuharice u borbi

Napeti kulinarski okršaj u finalu: Imamo novu pobjednicu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Ana, Dina i Franka udjelovale su u tijesnom finalu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', a proglašena je i pbjednica koja je odnijela vrijednu nagradu.

Stručni žiri sinoć je odlučio o sudbinama kandidatinja RTL-ovog showa. Ivan Pažanin, Željka Klemenčić i Tomislav Špiček odabrali su 24-godišnju Franku Štengl kao pobjednicu te je odnijela titulu najbolje kuharice amaterke.

Dina Khaled Barghathi je završila na drugom mjestu, a Ana Kamber je završila natjecanje kao treće plasirana. Franka je studentica ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja i obožava kuhati od malih nogu, a sada je kući odnijela nagradu od 50 tisuća kuna.

RTL televizija

Inače, tijekom showa su Franka i drugoplasirana Dina radile u paru.

Dina i Franka, tandem iz showa 'Tri, dva, jedan, kuhaj!': 'Prepoznaju nas na ulici i šapuću o nama po trgovinama'

"Kao u svakom timu i kod nas se nekad vide nedoumice i neslaganje, ali to je samo zato što doista pokušavamo kuhati najbolje što možemo.", kazale su nam u nedavnom razgovoru cure koje su osvojile simpatije gledatelja zabavnim karakterima i sinkronizacijom u kuhinji.

RTL televizija

"Kuhanje u studiju jedna je od stresnijih stvari koje sam probala u životu. Preko ekrana to se sve čini jako jednostavno dok je u stvarnosti situacija puno drugačija", kazala je pobjednica ovogodišnjeg showa.

RTL televizija

Linker
20. travanj 2024 09:45