Instagram
TIJELO ZA PET

Napokon i Tatjana Jurić u punom sjaju u badiću!

Voditeljica Tatjana Jurić ovog se ljeta već pohvalila morskim radostima u kojima uživa, a sada je napokon i ona pokazala kako ovog ljeta dobro izgleda u kupaćem kostimu!

'Poljubi zemlju po kojoj hodaš, jer stare rane djedova skriva' uz dva znakovita hashtaga, #ćaćinarodnakuća i #dalmacijaumomoku, napisala je voditeljica Tatjana Jurić stihove iz legendarne pjesme Miše Kovača na svom Instagramu pokraj fotografije bazena ispred kuće, pohvalivši se time da sve radije vraća na djedovinu. 'Što smo stariji, više nam znači', napisala je potom u komentarima. Lijepa 35-godišnja Zagrepčanka je s dečkom Ivanom Zubakom ondje boravila i prije tri tjedna, fotografirala se u bazenu, no sada je prvi put ovog ljeta figuru pokazala u punom sjaju.

Tatjana je proljetos napravila veliki profesionalni zaokret - otišla je s HRT-a, gdje je dvije godine prije odlaska vodila emisiju TV Bingo. Vratila obavezama na Narodnom radiju gdje već godinama vodi i uređuje dnevni prijepodnevni program od 9 do 13, a sada je uzela i predah koji joj, iz aviona se vidi, itekako godi.

Linker
16. travanj 2024 06:44