SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
prema odabiru magazina People

Napokon je otkriven nasljednik Idrisa Elbe: Ovo je najseksi muškarac godine

Na svojoj polici već ima nagrade Emmy, Grammy, Oscar i nagradu Tony, a sada je dobio još jednu nagradu, odnosno titulu najseksi muškarca na svijetu po odabiru američkog magazina People.

Američki pjevač John Legend (40) dobitnik je 10 Grammy nagrada, trenutno je sudac showu The Voice, i jedan je od rijetkih koji imaju EGOT status (dobitnik je svih prestižnih nagrada), a njegova 2019. godina završava s laskavom titulom, onom najseksi čovjeka ove godine. Tom titulom okrunio ga je magazin People. Naslijedio je tako Britanca Idrisa Elbu koji je ovu titulu nosio 2018. godine.

"Jako sam uzbuđen, ali i malo prestrašen, veliki je to pritisak", kazao je za People čiju naslovnicu krasi i nadodao "Svi će me provjeravati jesam li dovoljno seksi, a i preuzeo sam titulu od Idrisa Elbe, što nikako nije fer!", našalio se.

Na pjevača je ponosna i njegova supruga, Chrissy Teigen, s kojom ima dvoje djece, sina Milesa i kćer Lunu. Suprugovom titulom pohvalila se na društvenim mrežama, a kasnije se na Twitteru i našalila - "Najseksi čovjek upravo mi je napravio sendvič sa šunkom". Par svojim objavama na društvenim mrežama često zabavlja obožavatelje, a John je kazao kako je presretan sa svojom obitelji.

"Jako sam sretan što imam ženu i djecu s kojima sam povezan i obožavam ih. Ponosan sam i na svoju karijeru, volim nastupati i pisati pjesme", kazao je jednom prilikom.

Inače, pjevač je stekao svjetsku slavu oko 2006. godine, a unatoč tomu, svi za njega kažu kako je i dalje ostao prizemljen i skroman. Na društvenim događajima ističe se i svojim istančanim modnim ukusom pa se nekoliko puta našao na listi najbolje odjevenih muškaraca. Umjesto klasičnih crnih odijela, često se ističe odijelima u boji, s raznim uzorcima ili u sakoima od baršuna.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 02: John Legend attends the 2019 LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci at LACMA on November 02, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 09: John Legend and Chrissy Teigen attend the 2019 Baby2Baby Gala presented by Paul Mitchell on November 09, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Polk/Getty Images for Baby2Baby)
Getty Images for Baby2Baby

NEW ORLEANS, LA - FEBRUARY 19:  John Legend performs at the 66th NBA All-Star Game at Smoothie King Center on February 19, 2017 in New Orleans, Louisiana.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images

Linker
20. travanj 2024 03:17