Screenshot YouTube
Prvi pogled na "Crazy"

Napokon možemo pogledati cijeli spot Franke Batelić i čuti pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu

U spotu Franka izgleda zavodljivo s teškom šminkom na očima, odjevena u raskošnu, lepršavu haljinu koji potpisuje Hippy Garden.

Mlada pjevačica Franka Batelić, koja će Hrvatsku predstavljati na 63. Eurosongu u Lisabonu, objavila je spot za pjesmu "Crazy"!

Ovim putem javnost po prvi puta ima priliku u cijelosti čuti pjesmu s kojom će Franka izaći na pozornicu te glasom i scenskim nastupom pokušati obraniti boje Hrvatske.

Kao što je već poznato, tekst za pjesmu napisala je sama Franka, a pjesmu je uglazbio Branimir Mihaljević. Atraktivan videospot režirali su Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

25-godišnja Franka u spotu koji će nas predstavljati, izgleda zavodljivo s teškom šminkom na očima, odjevena u raskošnu, lepršavu haljinu koju potpisuje Hippy Garden.

Screenshot YouTube

U spotu, punom bijelih balona, Franki su se pridružile brojne plesačice koje su koreografijom Igora Barberića pomogle dočarati dramatičan ton pjesme "Crazy".

63. natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 8. do 12. svibnja u glavnom gradu Portugala, a ždrijebom je odlučeno da će se Franka natjecati u drugome dijelu prve poluzavršnice 8.svibnja.

Linker
23. travanj 2024 23:24